Libnet.ro
UNICEF

06:30

Donatiile pentru Cumintenia Pamantului, deduse din impozitul pe profit

România Liberă România Liberă,
Donatiile pentru Cumintenia Pamantului, deduse din impozitul pe profit

Guvernul a adoptat, miercuri, o ordonanta de urgenta pentru stabilirea masurilor necesare in vederea asigurarii resurselor financiare pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia Pamantului, prin care donatorii isi vor putea deduce aceste donatii din impozitul pe profit, iar campania de subscriptie publica va fi demarata la jumatatea lunii aprilie, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, intr-un briefing la Palatul Victoria. continuă pe România Liberă

Dacian Ciolos: Daca nu se aduna suma pentru Cumintenia Pamantului, inseamna ca impreuna am decis sa renuntam!

Premierul Dacian Ciolos a declarat ca sculptura Cumintenia Pamantului nu este o piatra, ci o opera de arta cheie in viata artistica a lui Constantin Brancusi, precizand ca.

Subscriptie la Cumintenia Pamantului: donatiile vor fi deduse din impozit

Executivul a adoptat, miercuri, o Ordonanta de Urgenta prin care este reglementata procedura de subscriptie publica pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia Pamantului, donatiile urmand sa fie deduse din impozitul datorat de catre persoanele care vor contribui.

Proprietarii au acceptat termenul de 31 octombrie pentru plata celor 11 milioane de euro pentru Cumintenia pamantului

Proprietarii sculpturii Cumintenia Pamantului, Paula Ionescu si Alina Serbanescu, au acceptat termenul de 31 octombrie pentru a primi suma de 11 milioane de euro pe care statul roman a decis sa o plateasca pentru lucrarea lui Constantin Brancusi, a declarat miercuri, pentru agentia de presa News. ro, avocatul Bogdan Grabowski.

Ciolos anunta ca daca nu se strang cele 6 milioane de euro, statul renunta la Cumintenia Pamantului

Ciolos anunta ca daca nu se strang cele 6 milioane de euro, statul renunta la Cumintenia Pamantului .

Ciolos, despre Cumintenia Pamantului: O opera de arta-cheie in viata artistica a lui Brancusi

Premierul Dacian Ciolos a declarat, la Pro Tv, ca lansarea subscriptiei publice pentru cumpararea Cuminteniei Pamantului reprezinta un parteneriat intre stat si societate, iar daca nu se vor strange cele 6 milioane de euro necesare inseamna ca statul si poporul renunta la aceasta opera.

ADR Centru are disponibile 34 de milioane de euro pentru salvarea monumentelor istorice din regiune

Primariile, consiliile judetene, ministerele si unitatile de cult vor putea depune, incepand din 25 mai, la sediul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Centru, proiecte pentru a solicita fonduri nerambursabile pentru restaurarea si conservarea obiectivelor de patrimoniu istoric national si local de la nivel regional.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )