Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dopaj: 6 atleti romani, suspendati din activitate pentru folosirea de substante interzise

România Liberă România Liberă,
Dopaj: 6 atleti romani, suspendati din activitate pentru folosirea de substante interzise

Sase atleti romani au fost suspendati de Federatia Internationala de Atletism pentru dopaj. Catalina Puscasu, specialista in proba de sprint, a fost suspendata pentru doi ani de zile, pana la data de 29 septembrie 2016. continuă pe România Liberă

Thierry Henry si-a anuntat retragerea din activitate (FOTO)

Fostul international francez Thierry Henry si-a anuntat, marti, pe contul sau de Facebook, retragerea din activitate. El va deveni consultant pentru canalul de televiziune Sky Sports. Dupa 20 de ani pe teren, am.

Thierry Henry si-a anuntat retragerea din activitate, la 37 de ani

Fostul international francez Thierry Henry 123 de selectii) a anuntat, marti, pe Facebook, ca a decis sa se retraga din activitate si sa devina consultant pentru canalul de televiziune Sky Sports.

Thierry Henry se retrage din activitate, Cifrele impresionante ale unei legende a fotbalului francez

Fotbalistul Thierry Henry si-a anuntat, pe Facebook, retragerea din activitate, la varsta de 37 de ani. El va devini consultant pentru canalul de televiziune Sky Sports.

Fotbal SUA: Veteranul cupelor mondiale s-a retras din activitate

Nationala Statelor Unite nu-l va mai avea in componenta sa pe unul dintre cei mai titrati fotbalisti americani. DaMarcus Beasley si-a anuntat retragerea din activitate la varsta de 32 de ani.

Jurnalist si politician italian, expulzat din Estonia pentru ca sustine Moscova

Jurnalistul si politicianul italian Giulietto Chiesa a fost expulzat din Estonia pentru ca sustine activitati de influenta ale Moscovei, a anuntat marti seara ministrul eston de Interne.

Adrian Anghel: Ma retrag din competitia pentru postul de ministru. El primise AVIZ NEGATIV de la Comisii. Angel Tilvar, noua propunere pentru ministerul Diasporei

Adrian Anghel, senator PSD, a declarat, luni ca se retrage din cursa pentru ocuparea functiei de ministru pentru relatia cu romanii de pretutindeni ca urmare a faptului ca nu a obtinut aviz pozitiv clar la audieri, din partea colegilor sai parlamentari, adaugand ca nu vrea sa intineze noul Guvern.

General rus: NATO se foloseste de criza din Ucraina pentru a mari numarul avioanelor militare in Europa de Est

Comandatul Fortelor Aeriene ruse, generalul Viktor Bondarev, acuza NATO ca se foloseste de criza din Ucraina ca pretext pentru a suplimenta avioanele militare in Europa de Est, informeaza RIA Novosti. Folosind.

Oferta din China pentru Cosmin Contra

Primul antrenor roman din Primera Division, Cosmin Contra, a primit pe adresa clubului sau, Getafe, o oferta importanta din prima liga a Chinei.

Business report: Bugetul pe 2015 a ajuns in Parlament criticat pe mai multe voci; Cum au ajuns fratii Micula sa castige 82.000.000 euro de la statul roman; Samsarii cumpara puncte la o treime din valoare pentru a pune mana pe terenuri si paduri de 11 mil

Cum te conving retailerii sa cumperi mai mult de sarbatori. Intr-o perioada in care oricum suntem dispusi sa cheltuim mai mult, retailerii au dezvoltat de-a lungul anilor o multitudine de metode prin care ii determina pe consumatori sa cumpere mai mult decat si-au planificat. Alte etichete la alimente. Ce se schimba, explica un specialist in alimentatie. Toti producatorii de alimente din Romania trebuie sa schimbe etichetele produselor, conform unei directive europene, incepand din 13 decembrie 2014.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )