Libnet.ro
UNICEF

13:16

Doping: WADA recomanda suspendarea Rusiei pe 4 ani pentru viitoarele competitii

Hotnews Hotnews,
 Doping: WADA recomanda suspendarea Rusiei pe 4 ani pentru viitoarele competitii

Un comitet independent al Agentiei Mondiale Antidoping WADA) a recomandat, luni, o suspendare de patru ani a Rusiei la viitoarelor competitii sportive, inclusiv olimpiada de la Tokyo, pentru falsificarea datelor de laborator transmise investigatorilor WADA, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

WADA recomanda ca Agentia rusa antidoping sa fie declarata neconforma; Rusia risca excluderea de la JO 2020

Un comitet independent al Agentiei Mondiale Anti-Doping AMAWADA) a recomandat vineri declararea Agentiei ruse antidoping RUSADA) ca neconforma, compromitand participarea Rusiei la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo, scrie AFP.

Dosarul Colectiv: Procurorii cer pedeapsa de 15 ani pentru Cristian Piedone si alti fosti angajati ai Primariei

Procurorii au cerut, la dezbaterile din dosarul Colectiv de la Tribunalul Bucuresti, pedeapsa orientata spre maximum pentru Cristian Popescu Piedone si pentru alte foste angajate ale Primariei Sectorul 4, pentru abuz in serviciu si complicitate la abuz in serviciu, transmite Mediafax.

DOSARUL COLECTIV: DNA cere pedepse de pana la 15 ani pentru Cristian Popescu-Piedone si pentru trei functionare ale Primariei

Procurorul DNA cere condamnarea inculpatilor Cristian Popescu-Piedone si a celor trei functionare din dosarul Colectiv pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave la pedepse orientate spre maxim, adica de 15 ani, conform G4media.

Productie tripla in ultimii 12 ani pentru Rompetrol Rafinare

Rompetrol Rafinare si-a majorat productia de combustibil destinat aviatiei civile si militare in ultimii 12 ani. Carburantul realizat si livrat in tara noastra si in regiune s-a triplat in aceasta perioada ajungand anul trecut la 317. 000 de tone, relateaza Agerpres.

PIB-ul Romaniei ar urma sa scada in urmatorii ani pentru ca ulterior sa se plafoneze. Ce arata estimarile Fondului Monetar International

Romaniei ar urma sa aiba parte de un ProdusIntern Brut PIB) real mai mic in anul 2020, pentru ca pe parcursul urmatorilor patru ani sa se plafoneze, se arata in cele mai recente estimari ale Fondului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2107 seconds )