Libnet.ro
UNICEF

08:45

doraly.ro: peste o treime din vanzarile online sunt en-gros

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
doraly.ro: peste o treime din vanzarile online sunt en-gros

Comertul en-gros s-a mutat online. Cel putin asa arata o analiza a vanzarilor inregistrate pe platforma doraly. ro , primul markeplace cu preturi flexibile din Romania. continuă pe Wall-Street Ro

Peste o treime din rulaj, asigurat de titlurile Romgaz

Lichiditatea inregistrata in ultima zi de tranzactioare a saptamanii la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a fost de 40,63 milioane de lei, in apropierea valorii medii consemnate in acest an, de circa 41,2 milioane de lei.

Cercetarile cu privire la incendiul din sectorul 5 sunt desfasurate de Serviciul Investigatii Criminale

Cercetarile cu privire la incendiul din sectorul 5 sunt desfasurate de Serviciul Investigatii Criminale din cadrul Politiei sector 5 sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 5 sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere,.

MACEL in lumea manelelor! Regii NICOLAE GUTA si FLORIN SALAM, snopiti in BATAIE de INTERLOPI! Din pacate vestile sunt SUMBRE

Desi sunt cei mai cunoscuti si mai indragiti manelisti din Romania, Florin Salam si Nicolae Guta nu au fost feriti de scandaluri care in anumite situatii au fost finalizate violent. Florin Salam a fost.

AUGUSTIN LAZAR, explicatii despre DOSARUL PROTESTULUI din 10 AUGUST: Sunt documente clasificate si asta atrage o anumita dificultate. E necesara declasificarea

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, vineri, la CSM, ca in cazul dosarului in care sunt vizati jandarmii reclamati dupa interventia in forta la Protestele din 10 august, ancheta.

Studiu: Aproximativ jumatate dintre adolescentii din ntreaga lume sunt victime ale violentei n scoala

Un raport publicat de UNICEF arata ca aproximativ jumatate dintre elevii cu varste cuprinse intre 13 si 15 ani din intreaga lume au marturisit ca au fost victime ale violentei in scoala sau ale altor forme de agresiune din partea colegilor, scrieCNN.

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )