Libnet.ro
UNICEF

13:30

Dorel loveste din nou: Pana de curent in sudul Capitalei dupa greseala unui muncitor (VIDEO)

B1 B1,
Dorel loveste din nou: Pana de curent in sudul Capitalei dupa greseala unui muncitor (VIDEO)

Un angajat de la serviciul de iluminat public a reusit sa lase mai multe zone din sudul Capitalei fara curent electric. Acesta a provocat un incendiu la un transformator dupa ce in timpul unei interventii a. continuă pe B1

Vremea se schimba din nou. Ce temperaturi vor fi in urmatoarele zile

Vremea se incalzeste din nou in toata tara, iar miercuri si joi temperaturile vor ajunge din nou la 30 de grade Celsius, potrivit anm. Miercuri, vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile.

Copilul paranormal de la Naipu, internat din nou de urgenta

Copilul din localitatea giurgiuveana Naipu, despre care oamenii cred ca are puteri paranormale a fost din nou internat la spitalul Obreja din Capitala. Se pare ca acestuia i s-a facut din nou rau. Dupa prima.

Temperaturile urca din nou, in acest weekend

Vremea va fi calduroasa in weekend in toata tara, temperaturile maxime ajungand pana la 36 de grade. La munte, sambata cerul va fi innorat spre seara, iar minimele nu vor.

Cristian Pomohaci a urcat din nou pe scena. Glumele cu tenta sexuala au facut deliciul publicului!

In ciuda acuzatiilor care i se aduc, Cristian Pomohaci se bucura in continuare de succes. Peste o mie de oameni din comuna suceveana Panaci l-au ovationat la scena deschisa pe fostul preot venit sa le.

Cosmarul continua pentru copilul paranormal din Giurgiu. Baiatul apare din nou in fata medicilor, la o zi dupa ce o sinucidere a pus pe jar intreaga localitate

Copilul de 11 ani din Naipu, despre care familia credea ca este posedat de un spirit malefic, a fost din nou internat la spitalul de psihiatrie Obregia de unde fusese externat de parinti pe semnatura. Familia a.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )