Libnet.ro
UNICEF

20:45

Dorian, gest superb pentru familie. Ce a facut, dupa ce si-a luat masina de 120.000 de euro

Playtech Playtech,
Dorian, gest superb pentru familie. Ce a facut, dupa ce si-a luat masina de 120.000 de euro

Ce gest impresionant a facut Dorian Popa pentru familia sa? Cunoscutul cantaret s-a gandit la cei dragi dupa ce si-a achizitionat o masina de 120. 000 de euro. Gestul impresionant al lui Dorian Popa catre familie Dar din dar se face Rai! Ca Dorian Popa este pus pe cheltuit stiam, dar ca imparte totul cu toti . continuă pe Playtech

Alex Bodi, mesaj usturator pentru Bianca Dragusanu dupa despartire! Blonda se va supara

Povestea de dragoste dintre Alex Bodi si Bianca Dragusanu a fost, fara doar si poate, una cu nabadai. Recent, blondina a facut marele anunt: cei doi s-au despartit, din nou! in acest context, omul de afaceri a avut o prima reactie. Bodi, prima reactie dupa despartirea de Bianca Bianca Dragusanu si Alex Bodi, unul din .

Sindicatul politistilor Europol: Bode minte cu nerusinare. Soferul SPP cere acordul demnitarului pentru orice actiune Dupa ce ne-ati spus ca nu ati auzit sirenele, nu ati vazut manevrele de depasire, ne spuneti si noua ce fumati?

Reactie dura a sindicatului politistilor Europol, dupa ce ministrul Transporturilor a dat vina pe soferul SPP pentru accidentul in care a fost implicata masina care-l aducea la Bucuresti.

Ponta ia o pauza de campanie si se testeaza pentru COVID-19 dupa ce o colega de partid a fost testata pozitiv

Victor Ponta anunta ca nu va mai participa fizic, in urmatoarele zile, la actiuni de campanie electorala, pana nu va primi rezultatul unui test pentru COVID-19 pe care il va face duminica, avand in vedere cazul candidatului formatiunii pentru presedintia Consiliului Judetean Bacau, dr. Aurelia Taga, confirmata cu noul coronavirus.

Intel a lansat o noua generatie de procesoare si a schimbat logo-ul pentru prima oara dupa 14 ani

Intel a anuntat o noua generatie de procesoare, sub numele Tiger Lake cu care spera sa recastige cota pierduta in ultimii ani cand a avut si probleme cu fabricatia altor procesoare, ceea ce a adus intarzieri. Compania a anuntat si ca isi schimba logo-ul, fiind pentru a treia oara in istoria sa cand face asta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )