Libnet.ro
UNICEF

12:30

Dorian Popa arunca BOMBA! Dupa ce s-a aflat ca SE DA la Oana Zavoranu, menestrelul cu patratele pe stomac CONFIRMA: Este ADEVARAT ca! IMAGINI PERVERSE din pauzele de filmare (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Dorian Popa arunca BOMBA! Dupa ce s-a aflat ca SE DA la Oana Zavoranu, menestrelul cu patratele pe stomac CONFIRMA: Este ADEVARAT ca! IMAGINI PERVERSE din pauzele de filmare (GALERIE FOTO)

La scurt timp dupa ce in presa au aparut zvonuri conform carora Dorian Popa si Oana Zavoranu ar trai o idila, artistul a tinut sa vorbeasca despre acest subiect. continuă pe B1

HOPA: Dorian Popa SE DA la Oana Zavoranu! Scene SUSPECT DE PERVERSE pe platourile de filmare: I S-AU APRINS CALCAIELE dupa ea! (GALERIE FOTO INCENDIARA)

Se anunta un nou cuplu bomba in showbizul autohton! VEZI AICI GALERIA FOTO Oana Zavoranu si Dorian Popa s-au apropiat extrem de mult in ultimele luni, potrivit unor surse de pe platourile de filmare ale seri.

Dorian Popa a facut anuntul despre relatia cu Oana Zavoranu. Ce s-a intamplat cu iubita lui oficiala

Dorian Popa si Oana Zavoranu sunt colegi in serialul Sacrificiul de la Antena 1, iar timpul petrecut pe platourile de filmare pare ca i-a apropiat asa incat pe internet sa apara semne care sa intareasca cele supozitia cum ca cei doi ar forma un cuplu. Ce spune Dorian despre ipotezele din presa? Dorian Popa a .

Dorian Popa si Oana Zavoranu, cel mai nou cuplu din showbiz? Semnele care dau de banuit in cazul actorilor din Sacrificiul de la Antena 1

Dorian Popa si Oana Zavoranu formeaza cel mai nou cuplu din showbiz? Cei doi sunt colegi in serialul Sacrificiul, iar timpul petrecut pe platourile de filmare i-a apropiat asa incat sa apara pe internet si semne care sa intareasca supozitia. Ce a dat de banuit? Dorian Popa si Oana Zavoranu, cel mai nou cuplu din .

Cat te costa sa te imbraci ca Dorian Popa. Fanii s-au batut pe produsele vandute de actorul din Sacrificiul de la Antena 1

Dorian Popa, una din vedetele recent terminatului serial Sacrificiul, difuzat de Antena 1, a reusit sa-si imparta viata profesionala cu cea personala, ba mai mult a avut timp si sa-si dezvolte un business din care, dupa cum el declara, a ajuns sa castige bani frumosi. Cat te costa sa te imbraci ca Dorian Popa in .

Mihai Fifor arunca bomba: Guvernul PNL arunca in haos sistemul de pensii

Mihai Fifor spulbera Guvernul PNL dupa ultimele masuri sau, mai bine spus, dupa anularea mai multor masuri.

Prima fotografie cu Marius Elisei si fetita lui, dupa despartirea de Oana Roman. Ce se observa la micuta Isabela

Oana Roman a anuntat in cursul saptamanii trecute despartirea de sotul ei. Dupa cum a auntat, singura constanta in viata lor va fi Isa. Cei doi au decis ca micuta sa nu simta niciodata lipsa vreunuia dintre ei, asa ca indiferent de relatia lor de cuplu, ea va simti iubirea lor si ii va avea .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2108 seconds )