Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dorian Popa, cadou extrem de scump pentru iubita sa. Cati bani a putut sa plateasca, fara nicio retinere

Playtech Playtech,
Dorian Popa, cadou extrem de scump pentru iubita sa. Cati bani a putut sa plateasca, fara nicio retinere

Dorian Popa nu se da in laturi atunci cand vine vorba despre lux si opulenta. Artistul i-a oferit, recent, iubitei lui un cadou de mii de euro. Despre ce este vorba? Dorian Popa, cadou extrem de scump pentru iubita sa Dorian Popa se numara printre cei mai carismatici artisti ai momentului. Are succes din punct . continuă pe Playtech

Dorian Popa a spart banca. Pe ce a dat acum sute de mii de euro

Dorian Popa, sau Mr. Hatz, cum i se mai spune, chiar si in pandemie, are bani de cheltuit. Fanii vedetei au putut afla despre ultima sa achizitie, direct de pe Instagram. Daca e sa luam in considerare achizitia, este clar ca nu duce lipsa de bani. Dorian Popa, achizitie de 1. 400 de metri patrati Dorian Popa .

Legatura dintre Dorian Popa si FCSB. Artistul le-a spus fanilor tot, fara perdea

In urma cu doi ani, Dorian Popa a fost accidentat cat se poate de serios la piciorul stang. Celebrul cantaret s-a recuperat impreuna cu Ovidiu Kurti, care este totodata kinetoterapeutul celor de la FCSB. Dorian Popa s-a recuperat alaturi de Ovidiu Kurti Mai exact, vloggerul a fost accidentat foarte grav in timpul participarii sale la .

EXCLUSIV Catalin Maruta, dezvaluiri in ziua in care a implinit 43 de ani. Ce cadou foarte scump i-a facut Andra

Catalin Maruta, vedeta PRO TV, a primit un munte de cadouri din partea familiei, cu ocazia zilei de nastere. Sotia lui, Andra, i-a daruit azi, cand acesta implineste 43 de ani, o pereche de ochelari de soare cu casti stereo, iar fiica, Eva, i-a desenat o barca plina cu bomboane. Celebrul sarbatorit ne-a oferit un .

Cristiano Ronaldo este anchetat de politie. Portughezul a incalcat restrictiile COVID pentru iubita Georgina (VIDEO)

Cristiano Ronaldo a comis-o din nou in pandemia de COVID-19. Dupa ce a fost infectat de doua ori cu SARS-COV-2, atacantul portughez a incalcat restrictiile pentru iubita sa, Georgina Rodriguez. De data.

Ministrul Educatiei, veste excelenta pentru profesori. Cati bani ar putea primi pentru orele recuperate

Ministrul Muncii, Sorin Cimpeanu, a anuntat in cursul zilei de ieri ca ordonanta privind remunerarea profesorilor pentru recuperarea orelor pierdute a fost prezentata miercuri, in sedinta Guvernului. Potrivit acestuia, suma propusa este motivanta, fiind similar cu plata medicilor. Cati bani vor primi in plus profesorii Momentul redeschiderii scolilor este tot mai aproape, astfel ca autoritatile .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )