Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dorian Popa din LalaBand isi lanseaza primul single din cariera solo.

România Liberă România Liberă,
Dorian Popa din LalaBand isi lanseaza primul single din cariera solo.

Dorian Popa din trupa LalaBand isi lanseaza astazi primul single din cariera solo, Cat trei, o piesa dinamica, de vara, compusa de John Puzzle. Mesajul piesei este unul simplu si optimist: Este bine sa iti traiesti la maximum tineretea, pentru ca anii trec si nu ti-i mai da nimeni inapoi. Cred ca toti adolescentii se vor regasi in aceasta melodie, a spus Dorian. Dorian a cantat deja piesa in cadrul a doua concerte solo pe care le-a avut la Blaj si Codlea, iar reactia . continuă pe România Liberă

Dorian Popa se reinventeaza: isi lanseaza primul single solo, Cat trei

Dorian Popa isi lanseaza astazi primul single din cariera solo, Cat trei, o piesa dinamica, de vara, compusa de John Puzzle. Mesajul piesei este unul simplu si optimist: Este bine sa iti traiesti la maximum tineretea, pentru ca anii trec si nu ti-i mai da nimeni inapoi. Cred ca toti adolescentii se vor regasi in .

Fresh! Dorian Popa din LaLa Band lanseaza primul single din cariera solo!

Dupa Sore si Alina Eremia, a venit randul lui Dorian Popa din LaLa Band sa-si lanseze primul single din cariera solo. Piesa este una de vara cu un aer fresh, a fost compusa de John Puzzle si se numeste Cat trei. Continue reading .

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )