Libnet.ro
UNICEF

16:15

Dorim schimburi comerciale de 10 miliarde de dolari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dorim schimburi comerciale de 10 miliarde de dolari

Presedintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdogan, a declarat astazi, la Ankara, intr-o declaratie comuna cu prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, ca tinta celor doua state in ceea ce priveste cooperarea economica este atingerea unui nivel al schimburilor comerciale care sa se situeze la 10 miliarde de dolari. continuă pe Ziarul Bursa

Romania si Turcia vor sa ajunga la schimburi comerciale de peste 10 miliarde dolari

Oficialii Guvernului roman au stabilit ca tinta, in discutiile cu presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, depasirea pragului de 10 miliarde de dolari la capitolul valorii schimburilor comerciale, Turcia fiind principala piata de export a Romaniei din spatiul extracomunitar, a anuntat marti Ministerul pentru Mediul de Afaceri.

Uber ar putea fi evaluata la 120 miliarde dolari nainte de intrarea pe bursa - WSJ

Uber Technologies Inc ar putea fi evaluata la 120 miliarde dolari cand va intra pe bursa, in 2019, conform propunerilor facute de banci americane si citate de Wall Street Journal. 120 miliarde dolari ar insemna ca Uber valoreaza mai mult decat Ford, General Motors si Fiat-Chrysler la un loc.

SUA, deficit bugetar de 779 miliarde dolari

Guvernul Statelor Unite a incheiat anul fiscal 2018 cu cel mai mare deficit bugetar din ultimii sase ani, de 779 miliarde dolari, din cauza impactului reducerilor de taxe asupra veniturilor, a cresterii cheltuielilor si a datoriei nationale, potrivit datelor publicate de Departamentul Trezoreriei, transmite Reuters.

Viorica Dancila s-a intalnit cu presedintele Turciei, Recep Erdogan

Viorica Dancila si Recep Taip Erdogan s-au intalnit la Ankara in cadrul unei vizite de lucru la nivel inalt. Schimburile comerciale dintre Romania si Turcia trebuie sa creasca pana la 10 miliarde de dolari,.

SUA: Deficitul bugetar 2018 atinge 779 miliarde dolari, 3,9% din PIB

Deficitul bugetar al Statelor Unite a crescut cu 17% pentru exercitiul 2018 pentru a ajunge la 3,9% din Produsul Intern Brut PIB), fata de 3,5% in 2017, ca urmare a cheltuielilor militare si de securitate nationale, combinate cu reducerea veniturilor fiscale, scrie AFP.

Excedentul Chinei pe relatia cu SUA, la nivelul record de 34,13 miliarde dolari

Cresterea exporturilor Chinei a accelerat neasteptat in septembrie, in pofida tarifelor vamale impuse de Washington, in timp ce excedentul sau comercial pe relatia cu SUA a atins un nivel record, ceea ce ar putea exacerba disputa dintre Beijing si Washington, transmite Reuters.

Bilant si perceptii la 11 ani de pilon II de pensii: 7 din 10 romni considera ca sistemul care a ajuns la active de 10 miliarde de euro ar trebui mentinut n arhitectura sistemului de pensii

51% dintre romani nu reusesc sa puna deloc bani deoparte, in general, si cu atat mai putin pentru momentul pensionarii si pe fondul unui nivel precar al economisirii, majoritatea romanilor 71%) considera ca este necesara mentinerea Pilonului II de pensii private obligatorii, arata primul studiu sociologic national care a evaluat atitudinile si perceptiile cu privire la Pilonul II de pensii, realizat la solicitarea Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania, de catre compania de cercetare ISRA Center. Studiul a aratat ca aproape 1 milion de romani au 10. 000 de lei in conturi si nu stiu acest lucru, a spus marti Radu Craciun, presedintele APAPR.

Pensiile private obligatorii sunt vitale pentru aproape trei sferturi dintre romani. Pilonul II administreaza active nete in valoare de 10 miliarde de euro

Un studiu sociologic efectuat de ISRA Center arata ca 51% dintre romani nu reusesc sa puna deloc bani deoparte, in general, si cu atat mai putin pentru momentul pensionarii. Pe fondul unui nivel precar al economisirii, majoritatea covarsitoare romanilor 71%) considera ca este necesara mentinerea Pilonului II.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )