Libnet.ro
UNICEF

05:00

Dorin Chirtoaca, catre jurnalistii rusi care ar fi deconspirat identitatea solistului Carlas Dreams: F*ck off!

Adevărul Adevărul,
Dorin Chirtoaca, catre jurnalistii rusi care ar fi deconspirat identitatea solistului Carlas Dreams: F*ck off!

Primarul orasului Chisinau, Dorin Chirtoaca, i-a criticat pe jurnalistii rusi de la life. ru, luni, 5 septembrie, dupa ce acestia au publicat imagini cu solistul Carlas Dreams fara masca si au pretins ca l-au identificat. continuă pe Adevărul

Mesajul primarului din Chisinau pentru jurnalistii rusi care ar fi deconspirat identitatea solistului Carlas Dreams: F*ck off!

Primarul orasului Chisinau, Dorin Chirtoaca, i-a criticat pe jurnalistii rusi de la life. ru, luni, 5 septembrie, dupa ce acestia au publicat imagini cu solistul Carlas Dreams fara masca si au pretins.

Primarul Chisinaului critica jurnalistii rusi, dupa ce au dezvaluit identitatea membrilor formatiei Carlas Dreams

Fotografii care dezvaluie identitatea membrilor formatiei Carlas Dreams au fost publicate, luni, in presa din Rusia. Initiativa a starnit nemultumirea primarului orasului Chisinau, Dorin Chirtoaca, care a reactionat pe pagina sa de Facebook.

Primarul Chisinaului, suparat pe rusi: Nu ma declar fan Carlas Dreams, dar f*ck off celor care sustin ca i-au deconspirat identitatea! (FOTO, VIDEO)

Primarul orasului Chisinau, Dorin Chirtoaca, a publicat, pe Facebook, un mesaj extrem de critic la adresa jurnalistilor rusi de la life. ru, cei care au publicat imagini cu solistul trupei Carla's Dreams fara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )