Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dorin Chirtoaca ii ofera o lectie de istorie Maiei Sandu: De unde ati luat ca Unirea a fost impusa si ca este nerealista astazi?

Adevărul Adevărul,
Dorin Chirtoaca ii ofera o lectie de istorie Maiei Sandu: De unde ati luat ca Unirea a fost impusa si ca este nerealista astazi?

Primarul suspendat al Chisinaului, Dorin Chirtoaca, a decis sa ofere o lectie de istoriei Maiei Sandu cu privire la modul in care s-a realizat Marea Unire din 1918, dupa ce presedintele PAS a declarat recent ca Nu poate fi impusa sau facuta Unirea asa cum s-a intamplat alta data. continuă pe Adevărul

Mihai Ghimpu: Dorin Chirtoaca nu poate fi revocat inainte de termen prin referendum

Primarul general suspendat al Chisinaului, Dorin Chirtoaca, nu poate fi revocat din functie inainte de termen prin referendum. Declaratia a fost facuta de presedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, in cadrul emisiunii Important de la postul de televiziune TVC21, transmite IPN.

Referendumul pentru demiterea lui Dorin Chirtoaca va avea loc pe 19 noiembrie

Consiliul municipal Chisinau a votat marti, 12 septembrie, pentru stabilirea zilei in care va avea loc referendumul pentru demiterea lui Dorin Chirtoaca din functia de primar general.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2069 seconds )