Libnet.ro
UNICEF

17:16

Dosar penal in cazul barbatului impuscat mortal de politisti in Bucuresti

Antena3 Antena3,
Dosar penal in cazul barbatului impuscat mortal de politisti in Bucuresti

A fost deschis dosar penal de catre procurorii Parchetului Capitalei in cazul barbatului impuscat mortal de politisti. continuă pe Antena3

Dumitru Coarna, despre cazul barbatului impuscat mortal in Bucuresti: Daca politistii aveau la indemana acel aparat cu electrosocuri, nu se mai intampla asta

Dumitru Coarna, presedintele SNPPC, a vorbit despre barbatul impuscat mortal astazi de politistii din Sectorul 1, dupa ce l-a ranit pe unul dintre ei.

Marcel Vela, ministrul de Interne, despre cazul barbatului impuscat de politisti: Autoapararea nu e valabila doar pentru agenti. Orice persoana atacata se poate apara (VIDEO)

Marcel Vela a vorbit, pentru B1 TV, despre incidentul din Bucuresti in care au fost implicati mai multi agenti de politie si in urma caruia un barbat a decedat. Ministrul de Interne a subliniat ca persoana.

Procurorii au deschis dosar penal in cazul barbatului impuscat de un politist

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a deschis un dosar in care se efectueaza urmarirea penala.

Alexandru Gazdac, barbatul impuscat mortal de politisti intr-un hotel din Bucuresti, fost angajat in televiziune

Barbatul impuscat mortal de politisti dupa un scandal urias intr-un hotel din Bucuresti se numeste Alexandru Gazdac, a fost angajat al unei televiziuni si este cunoscut dupa ce a intrat cu masina in gardul Guvernului.

VIDEO Cine e bucuresteanul impuscat mortal de politisti: in 2016 a intrat cu masina in gardul Guvernului: Mesajul a fost de detasare fata de violenta

Barbatul care in noaptea de marti spre miercuri si-a amenintat vecinii cu cutitul nu este la prima fapta publica infractionala.

Reactia politiei cu privire la barbatul impuscat mortal. Dupa primul cartus tras in picior, barbatul a continuat agresiunea

Presedintele Sindicatului Europol, Cosmin Andreica, a intrat in direct la Antena 3 unde a facut lamuriri cu privire la cazul barbatului impuscat mortal in aceasta dimineata, in Pajura.

Dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor la Murgeni, unde zeci de etnici romi s-au intors din strainatate in ultimele saptamani

Politistii au deschis un dosar penal pentru zadarnicerea combaterii bolilor in Murgeni, acolo unde etnicii romi intorsi din strainatate sunt suspectati ca nu respecta masurile de izolare, respectiv carantinare.

Procurorii i-au facut dosar penal unui preot care a permis accesul credinciosilor la slujba de Pasti

Parchetul de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca i-a deschis un dosar penal unui preot ortodox care a p.

Doua femei cu COVID-19 care au refuzat internarea au plecat cu taxiul de la spital. Procurorii le-au facut dosar penal

Doua femei care fusesera confirmate cu COVID-19 s-au ales cu dosar penal dupa ce au refuzat internarea si au plecat de la spital cu un taxi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )