Libnet.ro
UNICEF

08:00

Dosar penal in cazul politistului din Floresti, rapit de structurile de forta din Transnistria

Adevărul Adevărul,
Dosar penal in cazul politistului din Floresti, rapit de structurile de forta din Transnistria

Procuratura raionului Floresti a initiat o cauza penala pe faptul rapirii unei persoane si uzurpare de calitati oficialede catre angajatii structurilor de forta ale Transnistriei. Cazul a avut loc in aceasta dimineata, 7 octombrie, cand un ofiter din cadrul Inspectoratului de PolitieFloresti a fost rapit din curtea casei, situata in orasul Camenca, regiunea transnistreana. continuă pe Adevărul

Un politist din Floresti, rapit de catre fortele de securitate din Transnistria

Un politist de la Inspectoratul de Politie Floresti a fost rapit miercuri, 7 octombrie, de catre fortele de securitate de la Tiraspol. Este vorba despre Andrei Amarfi, care activeaza in cadrul Ministerului de Interne de 24 de ani.

Cazul rapirii politistului din Floresti. Platforma DA cere demisia ministrului de Interne si a directorului SIS

Platforma Demnitate si Adevar cere convocarea de urgenta a Consiliului Suprem de Securitate, ca sa ofere o informare publica autorizata din partea institutiilor vizate in cazul de rapire a unui angajat al Inspectoratului de Politie Floresti de structurile de forta transnistrene. in legatura cu acest caz,Platforma DA cere demisia imediata a ministrului de interne, Pavel Voicu, si a directorului SIS, Alexandru Esaulenco, transmite IPN.

Dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor dupa petrecerea de pomina de pe Cluj Arena

Procurorii au deschis un dosar penal dupa petrecerea de pomina organizata in plina pandemie de coronavirus pe stadionul Cluj Arena, in acest weekend. Nu mai putin de 320 de persoane au asistat la eveniment,.

VIDEO Petrecere cu sute de persoane pe Cluj Arena, fara masti sau distantare fizica. S-a intocmit dosar penal

Procurorii au intocmit un dosar penal dupa organizarea unei petreceri pe Cluj Arena din Cluj-Napoca la care au participat peste 320 de persoane, care nu au purtat masca si care nu au pastrat distantarea fizica recomandata.

SIS anunta ca i-a identificat pe angajatii structurilor de forta de la Tiraspol care au rapit un politist din Floresti

Serviciul de Informatii si Securitate anunta ca i-a identificat pe angajatii asa-numitului minister al securitatii de la Tiraspol, care au participat la rapirea politistului din Floresti Andrei Amarfi, caz care a avut loc in dimineata zilei de miercuri, 7 octombrie. Materialele prealabile obtinute vor fi transmise in adresa Procuraturii Generale in suportul masurilor procesual-penale initiate pe cazul dat.

Alerta in Republica Moldova. Un politist din Floresti a fost rapit de asa-zisele forte de securitate din Tiraspol

Un politist de la Floresti a fost rapit de catre asa zisele forte de securitate de la Tiraspol. Informatia a fost confirmata pentru UNIMEDIA de catre seful de la SPIA, Ion Mamaliga. Oficialul a precizat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )