Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dosar penal n cazul tronsonului demolat al autostrazii Sibiu-Orastie. Digi24: Mai multi angajati ai CNADNR, inclusiv seful companiei de stat, audiati de procurori

Hotnews Hotnews,
 Dosar penal n cazul tronsonului demolat al autostrazii Sibiu-Orastie. Digi24: Mai multi angajati ai CNADNR, inclusiv seful companiei de stat, audiati de procurori

Procurorii DNA au deschis un dosar penal in rem in cazul construirii segmentului de drum Cunta-Saliste, de pe autostrada Sibiu-Orastie, tronson afectat de probleme si care a fost inchis si demolat partial la nici un an de la deschidere, informeaza Digi24. Ancheta DNA vine dupa ce atat CNADNR, cat si Ministerul Transporturilor in urma unui raport al Corpului de Control, au sesizat procurorii de posibile probleme in desfasurarea contractului. Potrivit Digi 24, DNA a ridicat mai multe documente si a audiat mai multi angajati ai CNADNR, inclusiv directorul general Narcis Neaga. continuă pe Hotnews

DNA a deschis un dosar penal pentru nereguli la construirea Autostrazii Sibiu - Orastie

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a deschis un dosar penal in rem privind construirea segmentului de drum Cunta-Saliste, de pe autostrada Sibiu-Orastie. in acest caz sunt suspiciuni de abuz in serviciu sideturnare de fonduri europene.

Vara lui 2016 ne va gasi cu autostrada demolata. Lotul III al Autostrazii Sibiu-Orastie ramane inchis pana in iunie

Lotul III al autostrazii Sibiu-Orastie, inchis in septembrie, intre localitatile Saliste si Cunta, din cauza unor crapaturi in asfalt, va ramane inchis pana in luna iunie a anului viitor, desi termenul initial anuntat de CNADNR pentru remedierea problemelor era decembrie 2015.

Lotul al treilea al autostrazii Sibiu-Orastie va ramane inchis pana in iunie 2016

Lotul al treilea al autostrazii Sibiu-Orastie, inchis in septembrie, intre localitatile Saliste si Cunta, din cauza unor crapaturi in asfalt, va ramane inchis pana in luna iunie a anului viitor, desi termenul initial anuntat de CNADNR pentru remedierea.

Dosar penal in cazul autostrazii Sibiu-Orastie

Procurorii DNA au deschis un dosar penal in rem in cazul construirii segmentului de drum Cunta-Saliste, de pe autostrada Sibiu-Orastie. Procurorii DNA au indicii ca exista fapte de coruptie, abuz in serviciu si deturnare de fonduri europene, transmit televiziunile de stiri.

Scandalul autostrazii Sibiu-Orastie a ajuns la DNA. Dosar penal pentru abuz in serviciu, coruptie si deturnare de fonduri

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a deschis un dosar penal in rem in cazul tronsonului din autostrada Sibiu-Orastie, care a fost daramat ca urmare a unor infiltratii sub asfalt. Procurorii DNA au indicii c.

Cat are de plata statul roman pentru reparatiile la autostrada Sibiu-Orastie

Statul roman trebuie sa plateasca in plus 53 de milioane de lei, adica circa 12 milioane de euro, pentru a repara si consolida sectorul din autostrada Sibiu-Orastie care s-a stricat la o luna de la inagurare, potrivit Digi 24.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )