Libnet.ro
UNICEF

21:15

Dosar penal dupa interventia esuata de la Constanta

Antena3 Antena3,
Dosar penal dupa interventia esuata de la Constanta

Procurorii militari de la Parchetul de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti s-au sesizat din oficiu cu privire la interventia pompierilor de ieri de la Constanta si au deschis dosar penal pentru neglijenta in serviciu. continuă pe Antena3

Procurorii militari ancheteaza modul in care au actionat salvatorii de la Constanta

Procurorii militari au demarat o ancheta privind modul in care s-a actionat la incendiul produs marti la un apartament dintr-un imobil de pe Bulevardul Mamaia. Acuzatiile sunt de neglijenta in serviciu.

Procurorii militari cerceteaza interventia pompierilor la incendiul din Constanta in urma caruia o femeie a murit

Procurorii militari cerceteaza modul cum au intervenit pompierii la incendiul din Constanta in care o femeie a murit, cazand de la balconul apartamentului sau cuprins de flacari. Verificarile se fac pentru comiterea infractiunii de neglijenta in serviciu.

Parchetul Militar Bucuresti s-a autosesizat si a deschis un dosar penal pentru neglijenta in serviciu in cazul interventiei de la incendiul din Constanta

Parchetul Militar Bucuresti a deschis un dosar penal pentru neglijenta in serviciu in cazul interventiei de marti, de la Constanta. Ancheta face referire la modul in care s-a actionat la incendiul in urma.

Parchetul Militar Bucuresti, ancheta privind interventia ISU la Constanta, unde o femeie a cazut din locuinta in flacari, sub ochii pompierilor

Parchetul Militar s-a autosesizat si a deschis un dosar penal in rem pentru neglijenta in serviciu in legatura cu interventia ISU Dobrogea in cazul incendiului din Constanta, unde o femeie a cazut in gol, sub privirile pompierilor, de la balconul locuintei de la etajul 6, in incercarea de a se salva din flacari.

Robert Cazanciuc (PSD), dupa incendiul din Constanta: Pare in ultimul timp un blestem al focului in Romania. Pare ca nu te mai poti baza pe statul roman (VIDEO)

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a vorbit despre incendiul de la Constanta, unde o femeie a murit dupa ce s-a aruncat in gol de la etajul 6 in incercarea de a scapa de flacari, si spune ca in ultimul timp pare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )