Libnet.ro
UNICEF

23:45

Dosar penal pentru fostul sef al FRF

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dosar penal pentru fostul sef al FRF

Mircea Sandu, fost presedinte al Federatiei Romane de Fotbal FRF) este bantuit de trecut. Sandu a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie pentru luare de mita, intr-un dosar in care a fost deferita justitiei si sotia sa. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul sef al FRF, Mircea Sandu, trimis in judecata pentru luare de mita. Cat ar fi primit sa incheie contracte cu o societate agreata

DNA l-a trimis in judecata pe Mircea Sandu, fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, si pe sotia acestuia, pentru luare de mita, respectiv complicitate la luare de mita. Mircea Sandu e acuzat ca ar fi primit peste 700. 000 lei ca Federatia sa incheie contracte cu o societate de avocatura, potrivit Mediafax.

DNA, dosar penal pentru votul din diaspora

DNA investigheaza modul in care s-a desfasurat votul din diaspora la alegerile europarlamentare din 26 mai. Va amintim ca mii de romani au stat ore in sir la cozi in fata sectiilor, iar multi dintre ei.

ALERTA! Ambulanta implicata intr-un ACCIDENT in Vaslui! A fost deschis dosar penal pentru VATAMARE corporala din culpa

O autospeciala a Serviciului de Ambulanta Judetean SAJ) Vaslui a fost implicata, luni dimineata, intr-un accident rutier produs pe raza comunei Banca, relateaza Agerpres.

Fostul presedinte al FRF, Mircea Sandu si sotia sa, Elisabeta, trimisi in judecata de DNA

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a fost trimis in judecata de DNA pentru luare de mita. Sotia sa, Elisabeta, este acuzata de complicitate la luare de mita. Comunicatul DNA Pr.

MIRACOL?! Fostul sef din F1, declaratii in premiera despre REVENIREA lui Michael Schumacher: Va va raspunde la toate intrebarile

Bernie Ecclestone, fostul sef din Formula 1, a oferit o declaratie care i-a pus pe jar pe toti iubitorii Marelui Circ, dandu-le mari sperante celor interesati de soarta lui Michael Schumacher, potrivit.

Director nou la Directia Agricola. Fostul sef a ajuns prefect

Noul director este de profesie inginer horticol si in trecut a lucrat la Directia Judeteana pentru Cultura Vrancea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )