Libnet.ro
UNICEF

15:45

Dosar penal pentru o manastire construita in clandestinitate la 1100 m altitudine

Adevărul Adevărul,
Dosar penal pentru o manastire construita in clandestinitate la 1100 m altitudine

Politia Baile Olanesti a deschis un dosar penal, in baza unei sesizari facuta de Ocolul SIlvic Privat Buila, pentru una din cele doua manastiri construite in inima muntilor, la limita cu Parcul National Buila Vanturarita. continuă pe Adevărul

Dosar penal pentru soferul a carui masina are un numar anti-PSD. Politia spune ca placuta personalizata este valabila doar n Suedia

Soferul devenit celebru in Romania pentru ca are o masina cu numarul M. PSD se va alege cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism ale carui placute nu sunt valabile pe teritoriul tarii noastre, scrie Ziarul de Craiova.

Brigada Rutiera a deschis dosar penal pentru soferul masinii cu numarul M...PSD:Nu are drept de circulatie n Romnia

Brigada Rutiera transmite ca a fost intocmit dosar penal pe numele lui Razvan Stefanescu, romanul care conduce masina M. E PSD, pe motiv ca automobilul nu are drept de circulatie in tara cu acele placute, iar Biroul Interpol Stockholm a anuntat ca numerele sunt valabile doar pe teritoriul Suediei, transmite Mediafax.

UPDATE Politia din Craiova dezminte ca i-a facut dosar penal soferului a carui masina are un numar anti-PSD

Informatia potrivit careia proprietarul autoturismului Audi cu numar anti-PSD este vizat de un dosar penal deschis de politistii din Craiova a fost infirmata de catre oficialii institutiei, informeaza Adevarul. Presa locala relatase anterior ca soferul devenit celebru in Romania pentru ca are o masina cu numarul M. PSD se va alege cu dosar penal pentru conducerea unui autoturism ale carui placute nu sunt valabile pe teritoriul tarii noastre.

Celebrul numar de inmatriculare cu dedicatie pentru PSD a fost dat jos. Soferul s-a ales cu dosar penal. Ce spune Politia

Numarul de inmatriculare M. E PSD, care a devenit viral in mediul online, era valabil doar pe teritoriul Suediei, sustine Politia Romana. Ca urmare, soferul s-a ales cu dosar penal, iar placutele de inmatriculare vor fi schimbate.

Basescu, dupa ce soferului cu numarul M...PSD i s-a deschis dosar penal: Slugarnicia unor sefi din politie face din Romnia un stat ridicol

Fostul presedinte Traian Basescu a scris luni, peFacebook,ca slugarnicia unor sefi din politie face din Romania un stat ridicol, dupa ceBrigada Rutiera i-a deschis dosar penal lui Razvan Stefanescu, posesorul autoturismului cu numarul M. PSD, si caruia i s-a suspendat permisul. De asemenea, Basescu le-a transmis politistilor ca ar vrea sa ii vada cum deschid dosare penale si cand tricolosul este pangarit, facand referirela arborarea unui steag negru la Primaria Sfantu Gheorghe de Ziua Imnului.

Mesajul ambasadei Suediei dupa ce soferul roman cu numere anti-PSD s-a ales cu dosar penal

Ambasada Suediei la Bucuresti a venit cu noi precizari dupa ce, luni dimineata, soferul roman cu placute personalizate anti-PSD s-a ales cu dosar penal.

Soferul masinii cu numarul M..E PSD are dosar penal si a ramas fara placutele de inmatriculare - VIDEO

Politistii de la Brigada Rutiera au intocmit dosar penal pe numele barbatului, de 45 de ani, soferul autoturismului inmatriculat in Suedia cu numere personalizate. Potrivit Biroului de presa al.

Posesorul masinii cu numar anti-PSD a ramas fara permis si fara placute de inmatriculare si s-a ales cu dosar penal: Mi se pare un abuz. Eu cred ca am fost urmarit (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Barbatul care conducea o masina cu un numar de inmatriculare cu un mesaj injurios anti-PSD s-a ales cu dosar penal conducere pe drumurile publice a unui vehicul inmatriculat in alt stat care nu.

Politia Craiova, in cazul proprietarului celebrei masini Audi cu numar anti-PSD: N-a fost nici amendat si nici nu s-a intocmit pe numele sau un dosar penal

Informatia potrivit careia proprietarul autoturismului Audi cu numar anti-PSD ar putea fi subiectul unui dosar penal deschis de politistii din Craiova a fost infirmata de catre oficialii institutiei.

Soferul masinii cu numar anti-PSD, dupa ce i-a fost deschis dosar penal: Am trecut prin trei tari si am fost oprit si in Romania de trei ori si nu mi-au spus ca e ceva ilegal (VIDEO)

Razvan Stefanescu, soferul masinii cu numar de inmatriculare ce transmite un mesaj impotriva PSD, a precizat intr-o declaratie in direct pentru B1TV ca el a trecut cu respectivul numar de la plecarea din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )