Libnet.ro
UNICEF

05:30

Dosar penal pentru un medic din Capitala dupa ce a incercat sa insele autoritatile

Antena3 Antena3,
Dosar penal pentru un medic din Capitala dupa ce a incercat sa insele autoritatile

Un medic epidemiolog de la Spitalul Dimitrie Gerota din Capitala, care avea obligatia sa identifice toate persoanele care au intrat in contact cu cazuri confirmate de COVID-19, a omis trecerea unui coleg in evidentele anchetei epidemiologice si are dosar penal. continuă pe Antena3

Dosar penal pentru un argesean aflat in izolare, dupa ce a scuipat un om

Un argesean, aflat in izolare, s-a ales cu dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor dupa ce a a scuipat o persoana.

Dosar penal unui medic de la Dimitrie Gerota fiindca a omis sa bage in carantina alt medic

Un medic gastroenterolog a continuat sa lucreze in mai multe unitati medicale din Bucuresti, desi a .

O minora de 15 ani cu coronavirus din Arges s-a ales cu dosar penal dupa ce i-a mintit pe politisti ca nu a fost peste hotare

Politia Arges a deschis un dosar penal pentru fals in declaratii dupa ce o minora de 15 ani a declarat ca nu are rude care sa fi venit de peste hotare. Numai ca dupa mai multe verificari, politistii au descoperit ca parintii minorei erau in izolare dupa ce venisera din Suedia. Minora are coronavirus si a fost dusa cu ambulanta la spital.

Dosar penal pentru un barbat din Arges aflat in izolare care a scuipat o persoana. Individul e cercetatpentru zadarnicirea combaterii bolilor

Un barbat din judetul Arges, aflat in izolare, s-a ales cu dosar penalpentru zadarnicirea combaterii bolilor dupa ce a a scuipat o persoana.

Dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor, deschis de Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti.Vizata este activitatea unor medici

Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti instrumenteaza un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de abuz in serviciu si zadarnicirea combaterii bolilor. Acuzatiile se refera, printre altele, la neasigurarea masurilor privind pregatirea unei unitati spitalicesti pentru primirea pacientilor COVID-19.

Dosar penal in cazul a doi medici de la Spitalul Gerota din Capitala, care au mintit in ancheta epidemiologica

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2 au deschis un dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de zadarnicire a combaterii bolilor si fals intelectual, dupa ce un medic de la Spitalul Dimitrie Gerota, care stia ca a intrat in contact cu o persoana infectata cu coronavirus, a activat si la alte spitale din Capitala.

Dosar penal in cazul a doi medici de la Spitalul Gerota, care au mintit in ancheta epidemiologica

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2 au deschis un dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de zadarnicire a combaterii bolilor si fals intelectual, dupa ce un medic de la Spitalul 039;039;Dimitrie Gerota039;039;, care stia ca a intrat.

Barbat intors din Marea Britanie, depistat pozitiv cu noul coronavirus abia dupa ce a chefuit cu alti petrecareti. Parchetul a deschis un dosar penal

Un roman - care a revenit in tara din Marea Britanie in luna martie, apoi a participat la o petrecere - a fost confirmat pozitiv ca fiind infectat cu noul coronavirus. Procurorii i-au deschis dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor, pentru ca nu a respectat masura carantinei.

Gestul pentru care un medic din Spitalul Militar, confirmat cu coronavirus, s-a ales cu dosar penal

Politistii si jandarmii buzoieni au intervenit, sambata seara, pentru a convinge un medic din Bucuresti infectat cu noul coronavirus sa accepte internarea in spital, dupa ce acesta refuzase initial. El se autoizolase la domiciliul socrilor si invoca faptul ca poate fi tratat si la domiciliu, fiind asimptomatic.

Un tanar baut si fara permis a iesit sa probeze masina pe strazi. Urmarea: dosar penal si amenda de 20.000 de lei

Un barbat in varsta de 32 de ani din Alba s-a ales cu dosar penal si cu amenda de 20. 000 de lei pentru nerespectarea Ordonantei Militare nr 3 2020 dupa ce a iesit la plimbare cu autoturismul proaspat cumparat, pentru a-l proba, pe strazile din comuna Mihalt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )