Libnet.ro
UNICEF

18:15

Dosar penal pentru un salariat care a furat de la angajator 4.100 de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dosar penal pentru un salariat care a furat de la angajator 4.100 de euro

Politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Arges au finalizat cercetarile intr-un dosar penal intocmit sub aspectul savarsirii infractiuniilor de inselaciune, fals informatic si furt calificat, scrie Jurnalul de Arges. continuă pe Ziarul Bursa

Mohammad Murad, candidat independent la Primaria Mangalia, este vizat de un nou dosar penal pentru inducerea in eroare a alegatorilor

Omul de afaceri Mohammad Murad, candidat independent la functia de primar al orasului Mangalia, sprijinit de PSD, este vizat de un nou dosar penal. Asta dupa ce organizatia PNL a formulat o plangere catre biroul el.

Un nou dosar penal pentru Mohammad Murad, candidat la Primaria Mangalia

Politia Mangalia i-a deschis un nou dosar penal lui Mohammad Murad, candidat independent la functia de primar, sprijinit de PSD, pentru coruperea si inducerea in eroare a alegatorilor, dupa ce organizatia locala a PNL a formulat o plangere in acest sens atat catre biroul electoral, cat si la politie, a declarat, pentru Agerpres, Dana Constantinescu, secretar general al formatiunii liberale.

Carnetele CEC promise pensionarilor i-au adus lui Mohammad Murad, candidat independent la functia de primar, al doilea dosar penal

Politia Mangalia i-a deschis un nou dosar penal lui Mohammad Murad, candidat independent la alegerile locale din 2020, la functia de primar, fiind acuzat ca a corupt alegatorii.

Mesaje de sfantul Matei. Idei de urari frumoase pentru cei care au acest nume

Conform calendarului romano-catolic, astazi 21 septembrie 2020, se sarbatoreste Sfantul apostol si evanghelist Matei. Mesaje frumoase pentru cei care poarta numele sfantului Matei Sfantul Matei era unui din cei 12 apostoli ai lui Iisus Hristos. Totodata el era unul dintre cei patru evanghelisti, alaturi de: Luca, Ioan si Marcu. El locuia in Capernaum si era .

Ludovic Orban, anunt de ultim moment pentru cei care se intorc din strainatate. Ce vor fi obligati sa faca

Anunt de ultima ora din partea premierului Romaniei. Ludovic Orban a anuntat in cursul diminetii de luni ca in ciuda cresterilor mari de cazuri COVID-19, situatia este pentru moment tinuta sub control, insa Guvernul are in vederea modificarea restrictiilor cu privire la carantinarea cetatenilor pentru 14 zile. Noi masuri sunt in analize si discutii Ludovic .

DOSAR PENAL TRIMIS IN INSTANTA DUPA SASE ANI DE CERCETARI Odiseea cuprului disparut de pe calea ferata Bucuresti-Constanta

Sute de tone de fir conductor de cupru, scoase din uz in timpul lucrarilor de modernizare a tronsonului de cale ferata, s-au evaporat din depozitele SC Electrificare CFR SA * O parte dintre depozite erau nepazite, asa cum este cazul celui de la Cernavoda Pod * Transferuri fictive intre centre, aprobate de conducerea companiei publice Aproape sase ani au durat cercetarile penale efectuate de Politia Transporturi Feroviare si de procurori pentru ca dosarul furtului a aproape 160 de tone de fir de cupru schimbat la reabilitarea tronsonului de cale-ferata Bucuresti-Constanta sa ajunga in instanta. Conform unor surse din cadrul CFR si din cadrul Politiei, dosarul a fost trimis catre instanta in urma cu trei luni, adica la peste doi de cand relatam in paginile Ziarului BURSA despre furtul de pe calea ferata savarsit cu complicitatea angajatilor si conducerii SC Electrificare CFR SA.

AEP a cerut Ministerului Sanatatii si CNAS sa elibereze gratuit actele medicale pentru alegatorii care solicita urna mobila pentru a vota la alegerile locale

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) solicita Ministerului Sanatatii si Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) sa elibereze gratuit actele medicale de care au nevoie alegatorii care vor sa.

VIDEO Barna, replica pentru Ciolacu, care cere voturile USR pentru o motiune de cenzura: Cat timp PSD inseamna minciuna si hotie nu veti avea niciodata voturile noastre Propunerea pe care i-o face

Liderul USR, Dan Barna, ii raspunde liderului PSD, Marcel Ciolacu, care i-a cerut voturile pentru o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban: Cat timp PSD inseamna minciuna si hotie nu veti avea niciodata voturile USR.

Amenzi de pana la 10.000 de lire pentru britanicii care nu respecta carantina

Britanicii care nu vor respecta masurile de autoizolare in cazul contaminarii cu noul coronavirus vor fi pedepsiti cu o amenda de pana la 10. 000 de lire sterline 11. 000 de euro), a anuntat sambata guvernul in cursul unei prezentari a noilor reguli vizand reducerea numarului de cazuri pozitive, noteaza AFP, citata de Agerpres. Premierul Boris Johnson, care a declarat in aceasta saptamana ca Regatul Unit se confrunta cu al doilea val de COVID-19, a prezentat noile masuri de restrictie aplicate locuitorilor din regiunile din nordul, nord-vestul si centrul Angliei, cele mai afectate. Printre aceste masuri, guvernul britanic introduce obligatia legala de autoizolare, cu incepere de la 28 septembrie, pentru persoanele testate pozitiv sau carora National Health Service NHS) le cere acest lucru.

Alegeri locale 2020. Actele medicale pentru cei care voteaza la urna speciala ar putea fi eliberate gratuit

AEP cere Ministerului Sanatatii si CNAS sa faciliteze eliberarea cu titlu gratuit a actelor medicale necesare alegatorilor care indeplinesc conditiile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile locale din anul 2020.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )