Libnet.ro
UNICEF

17:15

Dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul exploziei de la Fabrica de Arme Cugir soldata cu decesul unei femei

Adevărul Adevărul,
Dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul exploziei de la Fabrica de Arme Cugir soldata cu decesul unei femei

Politistii din Cugir au deschis un dosar penal in legatura cu explozia de la Fabrica de Arme soldata cu decesul unei femei de 50 de ani. continuă pe Adevărul

Donald Trump le-ar fi reprosat liderilor tarilor baltice raspunderea pentru razboiul din Iugoslavia, dupa ce a confundat Balcanii cu regiunea Baltica (surse)

Presedintele Donald Trump ar fi confundat tarile baltice cu Balcanii si le-ar fi reprosat liderilor din cele trei foste republici sovietice responsabilitatea pentru razboiul din Iugoslavia, scrie newsweek. com, care preia o informatie pe surse dezvaluita de Le Monde.

Magia zilei, cu Mihai Voropchievici. Modalitatile de a obtine fericirea pentru nativii din zodia Berbec

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia zilei despre modalitatile de a obtine fericirea pentru nativii din zodia Berbec. Motto-ul: A fi mereu in miscare. Activitatea e o prioritate.

PSD a folosit Prefectura din Mehedinti, o institutie apolitica, pentru alegerile din organizatia de femei

PSD Mehedinti s-a intrunit in sediul Prefecturii din judet pentru alegerile din organizatia de femei, informeaza psnews. ro. Asta desi prefectura este o institutie apolitica. Prefectul Nicolae Draghiea.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia TAUR (20 aprilie 20 mai)

Angajeaza-te deplin Ai tras aceasta carte pentru ca te intrebi cum sa imbunatatesti o situatie. Ingerii te sfatuiesc sa te angajezi deplin pentru obtinerea rezultatului dorit. Daca nu esti sigur ca meriti ori ca esti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )