Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dosar penal pentru vatamare corporala din culpa n cazul femeii mpuscate n cap de un politist

Hotnews Hotnews,
 Dosar penal pentru vatamare corporala din culpa n cazul femeii mpuscate n cap de un politist

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Reghin si politistii din Mures au deschis, duminica, un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si ultraj in cazul femeii impuscate in cap, din greseala, de un politist aflat in misiune, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

O soferita s-a ales cu dosar penal dupa ce s-a autoaccidentat, rasturnandu-se cu masina pe un pod din cauza vitezei excesive

O femeie de 30 de ani este cercetata pentru vatamare corporala din culpa, in contextul in care a pierdut controlul asupra directiei si s-a rasturnat cu masina pe care o conducea in afara carosabilului, pe DN 25.

ANCHETA PENALA dupa ce o femeie a fost impuscata in cap, din greseala, de un politist: in ce stare este victima(VIDEO)

Ancheta penala dupa incidentul grav din Mures, cand o femeie a fost impuscata, din greseala, de un politist. Procurorii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si ultraj. intre.

Ancheta penala in cazul exploziei de la stzatia de imbuteliat gaz din Bihor. Cum evolueaza starea celor 7 victime

Explozia produsa la statia de imbuteliat Corsar Gas din localitatea bihoreana Stei, soldata cu ranirea a 7 muncitori dintre care 4 grav, a ajuns in atentia organelor de ancheta penala care efectueaza cercetari pentru acuzatii de vatamare corporala din culpa, distrugere si nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca.

VIDEO Pedeapsa injumatatita in cazul soferului din Belarus care a creat haos pe strazile din Galati, lovind cu TIR-ul mai multi biciclisti si o masina de Politie

Judecatorii au schimbat incadrarea juridica a uneia dintre faptele de care era acuzat soferul din Belarus din tentativa la omor in vatamare corporala din culpa, reducand semnificativ pedeapsa aplicata initial de catre prima instanta de judecata.

VIDEO A incendiat un caine doar ca sa se amuze. Politia l-a identificat si a deschis un dosar penal

Imagini de o cruzime rara au fost facute publice. Un tanar de 14 ani, din Dambovita a fost filmat de un prieten in timp ce dadea foc unui caine legat de un pom cu o sfoara. Se pare ca cei doi au turnat benzina pe bietul animal inainte sa ii dea foc.

Comisarul european pentru Justitie: Recomandarile din raportul MCV sunt fezabile, bine gandite si merg in directia asigurarii independentei sistemului judiciar

Comisarul european pentru Justitie, Vera Jourova, a declarat, vineri, la Bucuresti, ca recomandarile din raportul MCV sunt fezabile, bine gandite si merg in directia asigurarii independentei sistemului.

Ungaria face lobby pentru gazele offshore din Romania

Ministrul ungar al Afacerilor Externe si Comertului, Peter Szijjarto, s-a intalnit miercuri cu secretarul american pentru energie Rick Perry, ocazie cu care Szijjarto i-a cerut oficialului american sa intervina pe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )