Libnet.ro
UNICEF

05:45

Dosar penal in rem dupa ce peretele unui pasaj din Pitesti s-a prabusit peste o adolescenta. Primaria a redeschis pasajul

Adevărul Adevărul,
Dosar penal in rem dupa ce peretele unui pasaj din Pitesti s-a prabusit peste o adolescenta. Primaria a redeschis pasajul

Dupa Accidentul de duminica seara, produs in Pasajul subteran pietonal Magnolia, unde o tanara a fost ranita dupa ce o portiune din peretele de deasupra s-a prabusit in zeci de bucati, Politia Arges a deschis dosar penal in rem. Pasajul, inchis dupa accident, a fost decopetrat, iar marti a fost redeschis. continuă pe Adevărul

Adolescenta ranita, dupa ce tavanul unui pasaj pietonal s-a prabusit

O parte din tavanul unui pasaj pietonal din centrul Pitestiului s-a desprins si a cazut, ranind o adolescenta. Fata a fost lovita la cap si la un picior de tencuiala si resturile cazute. Adolescenta are 16.

DIICOT deschide dosar penal dupa atacul cibernetic din ultimele zile

Procurorii DIICOT au deschis un dosar penal in rem pentru infractiuni contra sigurantei si integritatii sistemelor si datelor informatice, in legatura cu atacul cibernetic din ultimele.

DIICOT deschide un dosar penal in legatura cu atacul cibernetic

Procurorii DIICOT au deschis un dosar penal in rem pentru infractiuni contra sigurantei si integritatii sistemelor si datelor informatice, in legatura cu atacul cibernetic din ultimele zile. Procurorii.

O creatura imensa, pe malul unui tarm din Indonezia. Oamenii de stiinta incearca sa descopere ce anume este (VIDEO)

Ramasitele unei creaturi uriase au ajuns la malul unui tarm din Indonezia si i-au speriat pe localnici. Cel mai ciudat este faptul ca nimeni nu poate spune cu certitudine ce fel de animal este si cum a ajuns ac.

Tanara ranita dupa ce tavanul unui pasaj a cazut peste ea. Pasajul a avut zeci de probleme in ultimii ani

O tanara de 16 ani a fost ranita la cap si picioare duminica seara, dupa ce tavanul unui pasaj pietonal subteran din centrul Pitestiului a cazut peste ea.

Caz revoltator la Oradea: O adolescenta a fost batuta de doua eleve de clasa a IX-a, in plina strada, sub ochii colegilor. Politia a deschis un dosar penal

Inspectoratul de Politie Judetean Bihor s-a autosesizat, dupa ce pe retelele de socializare a aparut un filmulet in care doua eleve de clasa a IX-a au batut o alta tanara, in plina strada.

Basarabence, prinse cu sute de pachete de tigari de contrabanda. Femeile se vor alege cu dosar penal

Politistii galateni identifica aproape in fiecare zi cetateni din Republica Moldova, care incearca sa comercializeze diverse produse aduse ilegal din tara vecina.

Subiectele Zilei: Sex pe Facebook cu peste 500 de femei. Recordul unui pervers din Romania; Drama pentru o mama din Romania. A mers la executorul judecatoresc cu fetita de mana ca s-o predea tatalui ei, cetatean italian; Motivul incredibil pentru care 80

O firma la care este asociat ministrul Finantelor, Viorel Stefan, a fost scutita de impozit pentru urmatorii doi ani. Alte 4. 900 de firme pot doar spera sa fie iertate de penalitati. Consiliul Municipal Galati a scutit. Filme porno cu o liceanca de bani gata din Iasi. Cum s-au raspandit imaginile deocheate si au ajuns la parinti. Fiica minora a administratorului unui.

Terminalul unui aeroport din Berlin a fost evacuat din cauza unei posibile dispersari cu gaz lacrimogen

Un terminal al aeroportului Schoenefeld din Berlin a fost evacuat, marti, din cauza unei posibile dispersari cu gaz lacrimogen, informeaza un operator aeroportuar.

Un avion militar japonez a disparut, luni, de pe radar in apropierea unui aeroport din insula Hokkaido

Un avion militar japonez, care avea la bord patru membri ai echipajului, a disparut de pe radar, luni, in apropiere de aeroportul Hakodate din insula Hokkaido, a anuntat Ministerul japonez al Apararii, potrivit Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )