Libnet.ro
UNICEF

20:15

Dosar penal la Sectia Speciala pentru completele de 5 judecatori. Cristina Tarcea si Livia Stanciu, vizate

Adevărul Adevărul,
Dosar penal la Sectia Speciala pentru completele de 5 judecatori. Cristina Tarcea si Livia Stanciu, vizate

Procurorii Sectiei pentru Investigare a Infractiunilor din Justitie au deschis dosar penal in rem, dupa ce au fost facute mai multe plangeri impotriva fostilor presedinti ai inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea si Livia Stanciu. Plangerile facute ar fi pentru abuz in serviciu. continuă pe Adevărul

Dosar la sectia speciala pentru Cristina Tarcea si Livia Stanciu, foste sefe ale inaltei Curti - surse

Sectia de investigare a infractiunilor din justitie SIIJ) are in lucru un dosar care vizeaza plangeri pentru abuz in serviciu contra Cristinei Tarcea si Liviei Stanciu, fosti presedinti ai Instantei Supreme, urmarirea penala fiind in rem, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

SURSE: Dosar penal pe numele Cristinei Tarcea si Liviei Stanciu, deschis la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie

Procurorii Sectiei pentru Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ) au deschis dosar penal in rem pentru abuz in serviciu, dupa ce au fost facute mai multe plangeri impotriva fostilor presedinti ai.

Informatie-bomba. Unul dintre fiii lui Gheorghe Dinca, dosar penal pentru trafic de arme si munitii

Informatii-bomba vin in cazul crimelor din Caracal. Se pare ca unul dintre fiii lui Gheorghe Dinca are dosar penal pentru trafic de arme si munitii. Anuntul a fost facut de avocatul familiei Macesanu,.

Un adolescent s-a ales cu dosar penal dupa ce politistii au gasit la locuinta acestuia un pistol cu aer comprimat

Un adolescent de 16 ani este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, in contextul in care detinea un pistol neletal cu aer comprimat, arma care este supusa autorizarii.

Dosar penal pe numele unui copil de 13 ani. S-a furisat in casa unui vecin si i-a furat 700 de lei

Un copil de 13 ani este anchetat penal de politisti, dupa ce a furat o suma de bani din locuinta unui batran, a declarat, joi, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Botosani,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )