Libnet.ro
UNICEF

19:00

Dosar redeschis dupa 11 ani! Dovezile care arata ca sinuciderea unei fete de 17 ani ar fi fost o crima

Antena3 Antena3,
Dosar redeschis dupa 11 ani! Dovezile care arata ca sinuciderea unei fete de 17 ani ar fi fost o crima

Un caz vechi de 11 ani va fi redeschis la Tribunal Iasi dupa ce judecatorii de la Curtea Europeana a Drepturilor Omului au decis ca anchetatorii au facut o treaba de mantuiala. Dupa doi ani de ancheta, i. continuă pe Antena3

Un caz vechi de 11 ani va fi redeschis la Tribunal Iasi! Uciderea unei adolescente de 17 ani, in atentia anchetatorilor (VIDEO)

Un caz vechi de 11 ani va fi redeschis la Tribunal Iasi! Vorbim despre o ancheta legata de uciderea unei adolescente de 17 ani. Judecatorii de la Curtea Europeana a Drepturilor Omului au atras atentia ca.

Transformarea socanta a copilului care fuma 40 de tigari pe zi! Cum a ajuns sa arate dupa 8 ani - FOTO

Cu 8 ani in urma, o imagine din India devenea virala in intreaga lume. Un copil de doar cativa ani era fotografiat fumand in public, fara ca parintii sai sa fie deranjati. Ac.

Dupa 15 ani de la disparitia unei fetite, s-au gasit primele indicii intr-o padure. Testul ADN este obligatoriu

Descoperire macabra facuta intr-o padure din regiunea Turingia, Germania. Un barbat care culegea ciuperci a dat peste cateva ramasite umane.

Santajata sexual si violata de zeci de ori dupa ce a jucat Adevar sau provocare la 11 ani. Cazul dramatic al unei adolescente din Suceava

O fata de 11 ani a fost violata si santajata, timp de trei ani, de mai multi tineri din comuna suceveana Fantanele. Copila a fost la un moment dat si pozata goala, iar mai multi indivizi au abuzat-o sexual de nenumarate ori.

Londra: Au trecut 11 ani de la atacurile teoriste in care 52 de persoane au murit si alte 700 au fost ranite

Londra a comemorat 11 ani de la tragicele atacuri teroriste din 7 iulie 2005. Atunci nu mai putin de 52 de persoane, printre care se afla si o romanca, au murit si alte peste 700 au fost ranite in urma.

Caz incredibil al unei copile din Suceava: Fata de 11 ani a fost santajata si violata de un grup de tineri in mai multe randuri

Mai multi tineri dintr-o comuna suceveana au violat si santajat o fata de 11 ani timp de trei ani. Fata a fost fotografiata in ipostaze intime, si chiar daca faptele tinerilor sunt extrem de grave,.

FOTO. Cele cinci semne care arata cat de mult va trai pisica ta

Oamenii de stiinta au vrut sa descopere semnele unei imbatraniri sanatoase a pisicilor, pentru a putea afla din timp cati ani vor trai si cum pot fi ajutate sa aiba o viata cat mai lunga, scrie sciencealert. com.

VEZI Momentul care arata ca Ronaldo este un lider adevarat

Ronaldo are doua tabere de privitori, cei care il apreciaza si cei care il hulesc. Din oricare tabara ai fi, imaginile de mai jos au o singura concluzie: Ronaldo este un lider adevarat. Un moment cum rar se vede in meci, Ronaldo isi convinge un coleg speriat sa vina sa traga de la 11 metri! .

Emma Zeicescu a demisionat de la Realitatea TV dupa zece ani

Emma Zeicescu demisioneaza de la Realitatea TV dupa zece ani, insa a precizat ca in toamna se gandeste sa revina in televiziune.

Un colonel sirian tinut captiv de catre jihadisti a reusit sa scape dupa patru ani

Colonelul Hatem Mahmoud Ali din armata siriana a fost capturat de catre Al-Nusra, ramura siriana a Al-Qaeda in 2012, in timpul unei ofensive lansata de gruparea terorista. Dupa capturare,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )