Libnet.ro
UNICEF

14:45

Dosarele lui Basescu, prejudiciu de milioane de euro

Antena3 Antena3,
Dosarele lui Basescu, prejudiciu de milioane de euro

Spalarea de bani, fraudele si coruptia aduc in fiecare an pierderi de miliarde de euro statului roman. Numai in dosarele in care este implicata familia Basescu vorbim de un prejudiciu total de sute de. continuă pe Antena3

VIDEO Instanta Suprema a dispus arestarea preventiva a Angelei Nicolae, fost procuror in cadrul PICCJ, trimisa in judecata intr-un dosar de evaziune cu prejudiciu de 50 de milioane euro

Procurorii anticoruptie au propus inlocuirea masurii controlului judiciar cu arestul preventiv pentru fostului procuror in cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie Angela Nicolae, trimisa in judecata intr-un dosar de evaziune cu prejudiciu de 50 de milioane euro. Instanta Suprema a admis joi propunerea. Stirea se actualizeaza.

Perchezitii in Capitala si 11 judete, intr-un dosar de evaziune fiscala in constructii cu un prejudiciu de 10 milioane euro

Politia Romana efectueaza joi dimineata 105 perchezitii domiciliare intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani in care prejudiciul estimat se ridica la circa 10. 000 de euro.

Perchezitii in Satu Mare, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciul estimat la 10 milioane euro

Politia Romana efectueaza in aceasta dimineata 105 perchezitii domiciliare intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, in care prejudiciul estimat se ridica la circa 10. 000 de euro. Actiunea se desfasoara si pe raza municipiului Satu Mare.

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, le-a cerut bancilor sa-l pasuiasca pentru o datorie de 1,5 milioane euro - Romania Libera

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, are de platit rate la banca, lunar, de cel putin 12. 000 de euro, in conditiile in care veniturile familiei sale sunt putin peste 3. 000 de euro lunar, scrie publicatia Romania Libera. Potrivit acesteia, Ciorbea are credite si imprumuturi in valoare de aproape 1,6 milioane de euro. Victor Ciorbea a declarat pentru ziarul citat: Sigur ca banca ne-ar putea executa, sa ne ia casa, dar stie si banca: in perioada asta nu ar scoate prea multi bani pe casa. Asa ca avem o perioada de gratie.

Peste 100 de perchezitii domiciliare in Bucuresti si 11 judete, la persoane suspectate de evaziune: Prejudiciul este de 10 milioane euro

Peste 100 de perchezitii se desfasoara, joi dimineata, in Capitala si alte 11 judete, la persoane suspectate de spalare de bani si evaziune fiscala, relateazaB1 TV. Persoanele vizate incheiau.

Lichiditate de peste 2,2 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 9. 336,74 lei 2. 664,93 euro).

Ciorbea a cerut bancilor sa-l pasuiasca pentru o datorie de 1,5 milioane euro

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, este in pragul falimentului personal. Desi are restante la plata creditelor si imprumuturilor de aproape 1,6 milioane de euro, Ciorbea nu are venituri decat din functia de Avocat al Poporului. Sotia lui Ciorbea, Lacrima, are venituri din avocatura. Acestea, insa, nu depasesc 20. 000 de euro anual.

Proiecte de cinci milioane euro, pentru modernizarea Muzeului ASTRA din Sibiu

Muzeul ASTRA din Sibiu trece printr-un proces important de modernizare, valoarea proiectelor derulate in prezent depasind cinci milioane de euro, dupa cum ne-a spus Ciprian Anghel Stefan, directorul general al muzeului.

CJ Brasov se asociaza cu Hidroelectrica ca sa atraga 160 milioane euro de la Bruxelles

Consiliul Judetean Brasov si compania Hidroelectrica au ajuns, ieri, la un consens in ceea ce ce priveste asocierea in vederea accesarii a 160 de milioane de euro de la Comisia Europeana pentru finalizarea lucrarilor la hidrocentrala si barajul din comuna brasoveana Mandra.

Business B1 la zi: Hirschmann Romania, investitii de 8 milioane euro pentru triplarea capacitatii de productie (VIDEO)

Producatorul de cablaje si aplicatii auto Hirschmann Romania, subsidiara locala a grupului austriac Hirschmann Automotive, cu vanzari globale de peste 200 mil. euro si 3. 500 de angajati, deruleaza un.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )