Libnet.ro
UNICEF

14:30

Dosarul Black Cube: Ron Weiner, condamnat definitiv la doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dosarul Black Cube: Ron Weiner, condamnat definitiv la doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare

Curtea de Apel Bucuresti a decis definitiv, condamnarea lui Ron Weiner la doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare, in dosarul Black Cube, dupa ce a admis acordul de recunoastere a vinovatiei incheiat de israelian cu procurorii. continuă pe Wall-Street Ro

Prima condamnare definitiva in Dosarul Black Cube. Ron Weiner: 2 ani si 8 luni de inchisoare cu suspendare

Curtea de Apel Bucuresti a decis definitiv, joi, condamnarea lui Ron Weiner la 2 ani si 8 luni de inchisoare cu suspendare, in dosarul Black Cube. Instanta a admis acordul de recunoastere a vinovatiei incheiat de israelian cu procurorii DIICOT.

Condamnare in dosarul Black Cube: Israelianul Weiner Ron, acuzat de hartuirea Codutei Kovesi, a primit 2 ani si 8 luni de inchisoare

Unul dintre angajatii Balck Cube, israelianul Weiner Ron, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti la doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care este acuzat de.

Un al doilea israelian din dosarul Black Cube, condamnat la 2 ani si 8 luni de inchisoare cu suspendare

Weiner Ron, unul dintre angajatii Black Cube, acuzat de incercari de intimidare la adresa Laurei Codruta Kovesi, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti la doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare, informeaza Mediafax.

Unul dintre angajatii Black Cube, condamnat definitiv la 2 ani si 8 luni de inchisoare cu suspendare

Unul dintre angajatii Black Cube, Weiner Ron, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti la doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare. Weiner este acuzat de incercari de intimidare la adresa Laurei Codruta Koves, potrivit mediafax.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )