Libnet.ro
UNICEF

14:30

Dosarul Caracal. Rudele Luizei Melencu cred Gheorghe Dinca ar fi putut da la caini segmente din trupurile fetelor

Adevărul Adevărul,
Dosarul Caracal. Rudele Luizei Melencu cred Gheorghe Dinca ar fi putut da la caini segmente din trupurile fetelor

Mama si bunicul Luizei Melencu, una dintre fetele disparute in Caracal si despre care se prespune ca ar fi victima lui Gheorghe Dinca, au transmis anchetatorilor un mesaj prin care cer extinderea cercetarilor sub doua aspecte. continuă pe Adevărul

Rasturnare de situatie in ancheta de la Caracal. Ce le-a spus Gheorghe Dinca anchetatorilor si care etapa va fi amanata

Gheorghe Dinca, suspectul in cazul rapirilor din Caracal, a ajuns in noaptea de joi spre vineri din nou in fata anchetatorilor pentru audieri. De aceasta data, el s-a aflat la sediul central DIICOT, unde a facut declaratii despre cele intamplate cu tinerele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. Ce a spus de aceasta data Gheorghe Dinca .

Ce spune expertiza grafologica despre suspectul de la Caracal. Profilul psihologic al lui Gheorghe Dinca

Un grafolog cu 25 de experienta in spate i-a facut expertiza grafologica a criminalului care a redevenit suspect principal in cazul Caracal din cauza lipsei de dovezi. Ce sustine specialistul despre profilul psihologic al barbatului de 65 de ani? Expertiza grafologica a suspectului Gheorghe Dinca Grafologul Mihai-Constantin Dianu a realizat o analiza a personalitatii suspectului .

Numere de telefon ale politistilor si interlopilor din Caracal, gasite in telefonul lui Gheorghe Dinca. Cum se explica asta

Ancheta continua si in cursul zilei de miercuri. Oamenii legii primesc noi piste, seful DIICOT nu exclude directiile venite din presa, iar pana in acest moment nu sunt nici macar concluzii preliminare ale testelor genetice si antropologice ale fragmentelor osoase gasite la fata locului. Numarul de telefon al lui Dinca a fost controlat abia acum.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Mama Luizei MELENCU: Anchetatorii ne-au UMILIT timp de 4 luni (VIDEO)

Mama Luizei, prima fata ucisa de criminalul din Caracal, a declarat pentru Stirile B1 TV ca timp de patru luni familia sa a fost umilita de autoritati. Monica Melencu spune, in lacrimi, ca de cite ori.

CSM l-a suspendat din functie pe procurorul din Caracal care nu a permis intrarea in locuinta lui Gheorghe Dinca pana la ora 6:00 dimineata

Consiliul Superior al Magistraturii l-a suspendat din functie pe procurorul din Caracal care nu a permis intrarea in locuinta lui Gheorghe Dinca pana la ora 6:00 dimineata.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Seful DIICOT, Felix Banila: Gheorghe Dinca va fi testat cu aparatul poligraf (VIDEO)

Seful DIICOT Felix Banila a anuntat miercuri ca Gheorghe Dinca va fi testat cu aparatul poligraf. Avem si consimtamantul dat de inculpat in acest sens, urmeaza sa fie testat, a spus.

CRIME iN SERIE iN CARACAL DIICOT, despre cazul Luizei Melencu: Am fost sesizati la peste o luna de la plangerea facuta de bunic la Politie

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) face precizari in cazul crimelor in serie din Caracal. Procurorii DIICOT spun ca Gheorghe Dinca, barbatul acuzat de.

CRIME iN SERIE LA CARACAL Ce ar fi facut Gheorghe Dinca in prima parte a zilei de 25 iulie, in timp ce Alexandra cerea cu disperare ajutorul la 112

Apar noi informatii despre ce a facut Gheorghe Dinca in prima parte a zilei de 25 iulie, atunci cand Alexandra a sunat la 112 pentru a cere ajutorul autoritatilor, spunand ca a fost rapita, violata si este.

VIDEO Gheorghe Dinca, surprins de camerele de supraveghere in ziua in care a ucis-o pe Alexandra

Camerele de supraveghere din Caracal au surprins traseul lui Gheorghe Dinca din ziua in care ar fi ucis-o pe Alexandra, din imagini reiesind ca acesta a folosit doua masini, fiind adus de un localnic dupa comiterea crimei.

Dovezile anchetatorilor despre uciderea Luizei Melencu

Anchetatorii cerceteaza, in prezent, legatura lui Gheorghe Dinca si cu alte dosare de crima, ramase cu autori necunoscuti, fapt confirmat de catre avocatul sau. Aparatorul criminalului din Caracal spune, insa, ca dosarul actual s-ar baza pe probe insuficiente.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2012 seconds )