Libnet.ro
UNICEF

22:16

Dosarul in care Gabriel Oprea este judecat pentru moartea politistului Gigina, declinat catre Tribunalul Bucuresti

Antena3 Antena3,
Dosarul in care Gabriel Oprea este judecat pentru moartea politistului Gigina, declinat catre Tribunalul Bucuresti

Judecatoria Sectorului 1 a decis ca dosarul in care fostul vicepremier Gabriel Oprea este judecat pentru ucidere din culpa privind moartea politistului Bogdan Gigina sa fie trimis catre Tribunalul Bucuresti. in. continuă pe Antena3

Sentinta definitiva in dosarul in care un instructor auto a fost judecat pentru trafic de influenta

Curtea de Apel Alba Iulia a pronuntat sentinta definitiva intr-un dosar cu obiect traficul de influenta in care a fost judecat un instructor auto din Baia de Aries. Instanta a decis in data de 19 septembrie 2018 reducerea pedepsei aplicate inculpatului V. Valer la 1 an si 4 luni de inchisoare, cu suspendare.

Valcov: Cine va indrazni sa modifice Legea offshore va trebui judecat pentru tradare de tara / Dragnea tocmai a modificat legea / Ponta: inca o negociere fara trasnparenta facuta de seful PSD

Comisia pentru Energie din Senat a aprobat recent doua amendamente depuse de un senator PSD, care garanteaza companiilor petroliere ca nu va creste taxarea gazului extras din Marea Neagra pe toata durata.

Augustin Lazar ii da replica lui Carmen Dan. Precizari despre dosarul care ii vizeaza pe sefii Jandarmeriei

Parchetul General vine cu precizari dupa ce, luni dimineata, Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca punerea sub acuzare a sefilor Jandarmeriei in dosarul privind violentele din 10 august reprezinta o i.

Carmen Dan ii da lectii Procurorului General, in dosarul care ii vizeaza pe sefii Jandarmeriei

Ministrul de Interne, Carmen Dan, sustine ca punerea sub acuzare a sefilor Jandarmeriei in dosarul privind violentele din 10 august reprezinta o incercare a Procurorului General, Augustin Lazar, de a intimida.

Orbita Pamantului este pregatita pentru curatenia generala

Omenirea a inceput sa stranga gunoiul cu care a sufocat planeta in ultimii zeci de ani. Curatenia generala este pe cale sa se mute, acum, si in spatiu.

Care sunt noile standarde minimale pentru acordarea titlului de doctor

Ministrul Educatiei Nationale, Valentin Popa, a aprobat setul de standarde minimale pentru acordarea titlului de doctor prin ordinul nr. 510/2018, care a fost publicat luni in Monitorul Oficial. Acest tip.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )