Libnet.ro
UNICEF

20:45

Dosarul Colectiv a fost amanat din nou de judecatori. Un nou termen a fost stabilit pe 22 octombrie

Antena3 Antena3,
Dosarul Colectiv a fost amanat din nou de judecatori. Un nou termen a fost stabilit pe 22 octombrie

Termenuldin dosarul Colectiv a fost amanat pentru data de 22 octombrie. Instanta trebuia sa decida daca procesul va fi reluat de la zero sau poate continua. Acest lucru nu a fost posibil, intrucat inca nu. continuă pe Antena3

Dosarul Colectiv a fost amnat din nou de judecatori. Un nou termen a fost stabilit pe 22 octombrie

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, luni, sa acorde un nou termen de judecata in dosarul Colectiv pentru data de 22 octombrie, doarece in aceasta cauza nu a fost repartizat inca un nou judecator dupa pensionarea lui Valeriu Mihail Terceanu, relateaza Mediafax.

O noua amanare in dosarul Colectiv: Cauza nu a fost inca repartizata unui judecator, dupa pensionarea magistratului care se ocupa de caz (VIDEO)

O nou amanare in cazul dosarului Colectiv. Rudele victimelor din clubul groazei mai au de asteptat pentru ca nu s-a gasit nici pana acum un judecator care sa preia cazul, dupa ce magistratul care s-a ocupat.

FOTO Plaja din Mamaia amenajata special pentru copiii cu dizabilitati, ocupata din nou de turisti: S-au suit pe masa de pictura si olarit a copiilor pentru a se bronza

Plaja din Mamaia amenajata special pentru copiii cu dizabilitati a fost ocupata din nou de turisti, unii dintre acestia urcandu-se pe masa de pictura si olarit a copiilor pentru a face plaja. Romani lipsiti de prejudecati PlajaTerapeutica. Acel moment cand plaja este complet goala si tu alegi sa te sui pe masa de pictura si olarit pentru a te bronza. Greu de gasit o explicatie logica: sa ai tot nisipul si plaja la dispozitie doar pentru tine si tu sa alegi sa faci plaja pe niste scanduri, spune psihologul Adrian Gemanaru, initiatorul proiectului plajei terapeutice.

BOMBA! Marcel Toader IUBESTE din nou: Uite cu ce BLONDINA s-a afisat fostul sot al ... (FOTO)

S-a jurat ca nu-i mai trebuie, dar acum Cupidon ii da din nou tarcoale! Marcel Toader pare ca a decis sa o ia de la capat in privinta vietii amoroase si sa nu ii mai pese de consecinte. Controversatul.

Nou termen in dosarul Colectiv. Procesul s-ar putea relua de la zero

La mai bine de doi ani de cand a fost trimis in instanta, judecarea dosarului Colectiv ar putea fi reluata de la zero, ca urmare a pensionarii judecatorului Valeriu Mihail Terceanu. La Tribunalul Bucuresti este programat luni un nou termen.

Un nou termen n dosarul Colectiv, dupa pensionarea judecatorului. Procesul s-ar putea relua

La Tribunalul Bucuresti este programat astazi un nou termen al dosarului Colectiv, in conditiile in care judecatorul din dosar, Valeriu Mihail Terceanu, s-a pensionat cu data de 3 septembrie. Procesul ar putea fi reluat de la zero, potrivit normelor, anunta Mediafax.

Dupa MOARTEA Ionelei Prodan, Anamaria CONFIRMA... Din pacate, e vorba de o noua TRAGEDIE: Toata lumea e din nou in LACRIMI...

Anamaria Prodan a fost in casa in care a locuit mama sa, la scurt timp dupa decesul acesteia. Ana a fost ieri la casa si are tot timpul senzatia ca mama trebuie sa coboare scarile si sa vina. La un.

PROTESTE DE AMPLOARE! E din nou HAOS: 3 morti si 50 de raniti! DETALII DE ULTIM MOMENT

Manifestatiiviolente izbucnitein noaptea de vineri spre sambata in Basra sudul Irakului) s-au soldat cu trei morti si peste 50 de raniti. Regiunea se confrunta cu o serie de proteste care au fost.

Cutremur de 6,3! Planeta se ZGUDUIE din nou: Specialistii, in ALERTA

O persoana a fost ranita si mai multe regiuni din tara au ramas fara curent electric dupa ce un cutremur cu magnitudinea de 6. 3 grade pe scara Richter s-a produs joi in centrul Ecuadorului, au transmis.

Serena Williams, din nou in finala de la US Open. Va juca cu Osaka, din Japonia

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, fost lider mondial, si japoneza Naomi Osaka vor juca finala turneului US Open, ultimul de Mare Slem al anului, dupa victoriile clare obtinute, joi, in semifinale, la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )