Libnet.ro
UNICEF

00:06

Dosarul EADS a fost clasat. Motivele pentru care procurorii au luat aceasta decizie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dosarul EADS a fost clasat. Motivele pentru care procurorii au luat aceasta decizie

Dosarul EADS a fost clasat de procurorii DNA la inceputul lunii noiembrie, arata institutia, care a precizat ca solutia a fost dispusa pentru ca fapta nu e prevazuta de legea penala si ca nu exista probe care sa arate ca o persoana ar fi savarsit. continuă pe Wall-Street Ro

Liderul PSD, despre motivele pentru care Opozitia nu a reusit sa darame Guvernul: Nu au fost destepti. Oamenii astia sunt disperati

Dragnea a spus motivele pentru care Opozitia nu a reusit sa darame Guvernul, dupa multiplele incercari esuate, inclusiv cea a motiunii de cenzura impotriva Cabinetului Dancila. intrebat de ce nu a.

Esec major pentru DNA. Procurorii au clasat din lipsa de probe dosarul EADS. Vasile Blaga a scapat de acuzatii

Procurorii DNA au clasat dosarul EADS, in care au fost efectuate cercetari in legatura cu posibile fapte de coruptie savarsite la incheierea contractului de 750 milioane euro privind securizarea.

DNA a clasat dosarul EADS. Explicatiile procurorilor

Dosarul EADS a fost clasat de procurorii DNA la inceputul lunii noiembrie, arata institutia intr-un raspuns pentru Mediafax, precizand ca solutia a fost dispusa pentru ca fapta nu e prevazuta de legea penala si ca nu exista probe care sa arate ca o persoana ar fi savarsit infractiuni.

DNA a clasat dosarul EADS

Procurorii DNA au clasat dosarul EADS, in care au fost efectuate cercetari in legatura cu posibile fapte de coruptie savarsite la incheierea contractului de 750 milioane euro privind securizarea frontierelor.

Dosarul EADS, clasat. Care au fost motivele procurorilor DNA

Procurorii DNA au clasat dosarul privind contractul EADS, cel care prevedea securizarea frontierelor contra sumei de 750 de milioane de euro. Vizati de acest dosar erau Vasile Blaga, Dan Nica si Marian Saniuta.

Pronuntarea in dosarul lui Dumitru Dragomir, amanata pentru a sasea oara

Magistratii Tribunalului Bucuresti au amanat, joi, pentru a sasea oara pronuntarea in dosarul lui Dumitru Dragomir. Noul termen este 11 ianuarie. Sentinta nu va fi definitiva, putand fi atacata la.

Motivul pentru care nu este indicat sa spui sanatate! unei persoanecare stranuta

A spune sanatate cuiva care stranuta este considerat de multi un gest firesc de politete deoarece asa suntem invatati de mici ca este frumos. Totusi, se pare ca aceasta urare.

Motivul pentru care trebuie sa-ti infasori cheile de la masina in staniol

Cheilewirelessiti pot usura viata, insa reprezinta un pericol pe care hotii il pot exploata cu usurinta. Semnalul cheilor de la masina neprotejate poate fi interceptat cu usurinta de catre.

Motivul pentru care unele vinuri dau dureri de cap

Se intampla adesea dupa ce consumam prea mult vin sa ne trezim cu o durere de cap. Cu toate acestea, exista persoane care experimeanteaza dureri de cap chiar si atunci cand nu beau prea.

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )