Libnet.ro
UNICEF

17:00

Dosarul Gala Bute. Magistratii au respins cererile de judecare simplificata ale celor care au denuntat-o pe Elena Udrea

Adevărul Adevărul,
Dosarul Gala Bute. Magistratii au respins cererile de judecare simplificata ale celor care au denuntat-o pe Elena Udrea

Magistratii Curtii Supreme au respins cererile formulate de Stefan Lungu, Gheorghe Nastasia, Ana Maria Topoliceanu si Dragos Botoroaga de judecare in procedura simplificata, in dosarul Gala Bute in care sunt judecati alaturi de Elena Udrea. Daca ar fi fost admise cererile, acestia ar fi putut beneficia de un proces mult mai scurt si de o reducerea cu o treime a pedepselor. continuă pe Adevărul

Cererea celor patru inculpati din dosarul Gala Bute, RESPINSA

Cererea celor patru denuntatori din dosarul Gala Bute, Stefan Lungu, Gheorghe Nastasia, Ana Maria Topoliceanu si Dragos Botoroaga, pentru judecare in procedura simplificata, in urma careia ar fi putut beneficia de reducerea cu o treime a pedepselor, a fost respinsa de Instanta suprema.

Probele-surpriza ale DNA in procesul Gala Bute - Elena Udrea

Interceptari telefonice, denunturi, declaratii de martori, facturi fiscale si schimburi de e-mailuri sunt alte probe DNA in dosarul Gala Bute. Fostul ministru a sustinut in fata instantei ca cei patru complici din dosar care si-au recunoscut acuzatiile ar fi facut declaratii mincinoase. Elena Udrea a declarat ca este nevinovata si a facut plangere impotriva procurorilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )