Libnet.ro
UNICEF

13:45

Dosarul Lukoil, trimis din nou in judecata dupa remediere neregularitatilor

Hotnews Hotnews,
 Dosarul Lukoil, trimis din nou in judecata dupa remediere neregularitatilor

Dosarul Lukoil a fost trimis din nou in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel PCA) Ploiesti, dupa ce instanta l-a restituit procurorilor pentru remedierea unor neregularitati care apareau in rechizitoriul initial, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

VIDEO - FOTOGALERIE Vot decisiv pentru viitorul Bucurestiului. Consiliul General va discuta din nou, pe 26 ianuarie, proiectul care propune schimbari majore in centrul Capitalei, cu impact urias asupra traficului auto si aspectului orasului

Consiliul General al Municipiului Bucuresti va discuta din nou, pe 26 ianuarie, proiectul care propune reamenajarea unor spatii publice si parcuri din centrul orasului. Proiectul a fost discutat si pe 29 decembrie, insa atunci a fost respins dupa ce mai multi cetateni au cerut acest lucru. Aceste proiecte ar da in sfarsit o fata civilizata acestor spatii publice care in prezent sunt folosite drept imense parcari, insa pentru reamenajare sunt propusi pentru taiere circa 500 de arbori. Proiectantii spun insa ca vor inlocui arborii taiati, o mare parte batrani si degradati, cu arbori noi si la final se va ajunge la un numar mai mare de copaci.

Aplicatia What 's App, gratuita din nou

Aplicatia de messenger What 's App va fi gratuita din nou si nu va mai avea reclame, dupa ce oficialii companiei au anuntat, ieri, ca sistemul de taxare a utilizatorilor nu a avut succes, potrivit publicatiei The Verge.

Procesul ANPC si Parakletos impotriva OTP, amanat din nou

Avocatul Gheorghe Piperea a anuntat, pe Facebook, faptul ca procesul dintre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) si Parakletos, pe de o parte, si OTP Bank, de cealalta parte, a fost amanat din nou, instanta dispunand refacerea inscrisurilor disparute.

Decizia privind listarea Salrom, amanata din nou

Ministerul Economiei a amanat, din nou, sa ia o decizie cu privire la initierea listarii companiei nationale de sare Salrom, in Adunarea Generala din 14 ianuarie, si a solicitat Consiliului de Administratie CA) al companiei sa isi prezinte opinia fata de subiect, in contextul in care un singur administrator, Simona Fatu, a avizat pozitiv demararea pregatirilor pentru listare.

Dosarul Lukoil, retrimis instantei dupa ce procurorii au remediat neregularitatile din rechizitoriu

Dosarul in care compania Lukoil si mai multi directori ai rafinariei Petrotel Lukoil Ploiesti sunt acuzati de infractiuni economice a fost retrimis la instanta, dupa ce procurorii au remediat neregularitatile din rechizitoriu, asa cum solicitase Tribunalul Prahova, potrivit unui comunicat al Parchetului Curtii de Apel Ploiesti.

Florin Mergea: Obiectivul este sa mergem din nou la Londra si sa castigam un Slam

Florin Mergea spune ca lucrurile s-au asezat in parteneriatul cu Rohan Bopanna si este gata de un sezon lung, intens si cu multe obiective. Principalul dintre ele este revenirea la Londra. Locul 1 si pregatirea Jocurilor Olimpice sunt alte subiecte discutate la Melbourne cu Treizecizero, imediat dupa calificarea in turul al doilea.

Politic Show: Europarlamentarii romani vor dezbatere pe cazul Bodnariu; Primul bruiaj in relatia PNL-Ciolos. Cum mai pot modifica liberalii legea electorala. Gabriel Oprea, din nou in joc; Victor Ponta, ironii la adresa Guvernului

Dan Mihalache: Nu exista capacitati proprii ale CSAT de a umbla dupa ofiteri acoperiti. Consiliul Suprem de Aparare a Tarii a constatat ca in randul. Care ar fi candidatul independent cu care PSD ar castiga Primaria Capitalei. Senatoarea PSD Gabriela Vranceanu Firea are in continuare cele.

Tratament revolutionar pentru scleroza multipla: pacientii au putut sa mearga din nou prin restartarea sistemului imunitar

Medicii britanici din orasul Sheffield au anuntat, luni, ca mai multi pacienti diagnosticati cu scleroza multipla au prezentat o serie de ameliorari remarcabile, dupa ce au primit un tratament care, de obicei, este utilizat impotriva cancerului, informeaza bbc. com, citat de Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )