Libnet.ro
UNICEF

10:16

Dosarul MANHATTAN: Hayssam este judecat si pentru un PREJUDICIU de 20 milioane de euro.

România Liberă România Liberă,
Dosarul MANHATTAN: Hayssam este judecat si pentru un PREJUDICIU de 20 milioane de euro.

Omul de afaceri Omar Hayssam, acuzat de terorism si adus in tara vineri, este condamnat in mai multe dosare, potrivit unui comunicat al Politiei Romane, remis redactiei. Citeste si Omar Hayssam, fost membru PSD, condamnat in alt dosar la 16 ani de inchisoare. Vezi de ce Unul dintre acestea se refera la o delapidare cu prejudiciu foarte mare, aproximativ 20 de milioane de euro si are termen de judecata in 23 iulie, la Tribunalul Bucuresti. Este vorba despre dosarul Manhattan. Citeste si Omar . continuă pe România Liberă

DIICOT cere arestarea lui Omar Hayssam in dosarul in care este judecat pentru delapidare

Procurorii DIICOT au solicitat Tribunalului Bucuresti arestarea preventiva a lui Omar Hayssam in dosarul in care este judecat pentru delapidare, instanta urmand sa dezbata aceasta cerere in 23 iulie.

Omar Hayssam ESTE in Romania. El va fi iNCARCERAT intr-un penitenciar de maxima siguranta.

Omar Hayssam este in arestul Politiei Capitalei, potrivit unor surse. El va fi transferat intr-un penitenciar de maxima siguranta. --- Omar Hayssam este in Romania! El a fost predat Politiei Romane, vineri dimineata. Anuntul a fost facut de catre purtatorul de cuvant al presedintelui Romaniei, Bogdan Oprea, printr-un comunicat de presa. In dimineata zilei de 19 iulie a. c. , a fost predat Politiei Romane domnul Omar Hayssam. Aducerea sub autoritatea institutiilor statului roman .

Medicul Beuran: Revenirea lui Omar Hayssam este o dovada ca medicina este foarte buna in Romania

Mircea Beuran, medicul care l-a operat pe Omar Hayssam in inchisoare, spune ca aducerea sirianului in tara este inca o dovada ca medicina romanesca este foarte buna. Faptul ca este viu este dovada ca.

Corina Cretu, despre comunicatul Presedintiei in cazul Hayssam: Este un razboi mediatic.

Europarlamentarul PSD Corina Cretu a declarat, vineri, dupa-masa, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bistrita, ca intre Presedintiei si Guvern este un razboi mediatic, dovada fiind comunicatul dat de dimineata de catre institutia prezidentiala in legatura cu extradarea lui Omar Hayssam, scrie Agerpres. A fost un efort colectiv al institutiilor statului. Dar e un razboi mediatic si probabil ca presedintele a vrut sa ia bomboana de pe. , a spus Cretu. Corina Cretu a vorbit si despre o .

Emil Boc: Aducerea lui Omar Hayssam este un succes al presedintelui Romaniei

Fostul premier Emil Boc a declarat, vineri, ca aducerea lui Omar Hayssam in Romania reprezinta un succes al presedinteluiTraian Basescu si ca, prin aceasta reusita, statul de drept iese intarit,.

Din mare speranta a filmului, a ajuns sa fie judecat pentru o crima abominabila

In anii 90 era considerat o mare speranta a cinematografiei franceze, dar si-a pierdut busola, iar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )