Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dosarul Microsoft. Comisia juridica din Senat va da aviz pe 28 octombrie pentru inceperea urmaririi penale in cazul lui Andronescu si Serban Mihailescu

Antena3 Antena3,
Dosarul Microsoft. Comisia juridica din Senat va da aviz pe 28 octombrie pentru inceperea urmaririi penale in cazul lui Andronescu si Serban Mihailescu

Update 16. 30 - Comisia juridica din Senat va da pe 28 octombrie aviz pentru inceperea urmaririi penale in cazul senatorilor Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu, in dosarul Microsoft. Senatorii. continuă pe Antena3

Ce se va intampla cu dosarul Microsoft. Parlamentarii vor decide astazi soarta ministrilor

Parlamentarii se intorc astazi din vacanta pentru a decide soarta ministrilor din dosarul Microsoft. Comisia Juridica a Senatului va analiza cererea DNA de incuviintare a urmaririi penale a fostilor ministri.

Dosarul Microsoft: Deputatii decid astazi daca il dau pe Valerian Vreme pe mana justitiei

Plenul Camerei Deputatilor se reuneste astazi pentru a vota solicitarea privind inceperea urmaririi penale in cazul deputatului PMP, Valerian Vreme, implicat in dosarul Microsoft. Marti, Comisia juridica a Camerei a votat favorabil inceperii acestui demers.

Dosarul Microsoft: avantaj pentru barca Puterii

Camera Deputatilor a votat in favoarea urmaririi penale a lui Valerian Vreme, deputat din tabara Opozitiei, in timp ce pentru Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu, Comisia Juridica a Senatului a inventat argumente pentru a trage de timp.

Motivul stupid pentru care senatorii juristi au amanat cazul Microsoft

Comisia juridica a Senatului s-a intrunit abia azi, la ora 13. 00, pentru o prima analiza a dosarului Microsoft, desi termenul de 15 zile pentru a da raportul final, stabilit de Calin Popescu Tariceanu, expira miercuri. Senatorii juristi trebuie sa stabileasca daca se impune inceperea urmarii penale pentru Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu.

VIDEO Senatul trage de timp in cazul parlamentarilor din dosarul Microsoft: Avizul pentru Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu, amanat pana pe 28 octombrie

Senatorii juristi au decis sa amane pana pe 28 octombrie avizul pentru urmarirea penala a fostilor ministri Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu in dosarul Microsoft. Ecaterina Andronescu, prezenta la sedinta comisiei juridice de luni, a declarat la iesirea din sala in fata jurnalistilor: Sunt amarata si revoltata. Presedintele Comisiei Juridice a declarat ca senatorii PSD au solicitat amanarea pentru ca au observat ca paginile dosarului venit de la Ministerul Justitiei erau gresit numerotate.

CAMERA DEPUTATILOR: Comisia juridica va discuta, marti, cererea DNA privind retinerea deputatului Ion Dinita

Presedintele Camerei, Valeriu Zgonea, a precizat, dupa sedinta Biroul Permanent, ca deputatul Ion Dinita isi poate prezenta in Comisia juridica punctul de vedere, inclusiv insotit de un avocat.

Traian Basescu: in dosarul Microsoft vor mai aparea surprize

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca in dosarul Microsoft vor mai aparea surprize, inclusiv persoane, relateaza Mediafax. Seful statului a negat ca in dosarul Microsoft s-au primit dosare de la FBI.

Deputatii au decis ridicarea imunitatii lui Valerian Vreme. DNA poate incepe urmarirea penala pe numele parlamentarului bacauan in dosarul Microsoft

Valerian Vreme, fost ministru al Comunicatiilor, a ramas fara imunitate parlamentara. Acesta este acuzat de procurorii anticoruptie, in Dosarul Microsoft, de abuz in serviciu.

Parlamentarii decid duminica asupra cererii DNA privind ministrii din dosarul Microsoft

Parlamentarii se intorc din vacanta pentru a lua o decizie in privinta cererii de incuviintare a urmaririi penale a fostilor ministrii din dosarul Microsoft. E vorba de senatorii Ecaterina.

Dosarul Microsoft. Claudiu Florica, omul care i-ar fi jucat pe degete pe politicieni, audiat de procurorii DNA

Claudiu Florica, fostul sef al Fujitsu in Romania a fost audiat vineri de procurorii anticoruptie in dosarul Microsoft, in care noua fosti ministri sunt suspectati de coruptie. Florica a refuzat sa faca declaratii in fata presei atat la intrarea in sediul DNA, cat si la iesire.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )