Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dosarul Microsoft: Deputatul Opozitiei poate fi urmarit penal. Parlamentarii si-au trimis rezervele la vot

Adevărul Adevărul,
Dosarul Microsoft: Deputatul Opozitiei poate fi urmarit penal. Parlamentarii si-au trimis rezervele la vot

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a decis ca deputatul PMP Valerian Vreme poate fi urmarit penal in Dosarul Microsoft. Decizia finala va fi luata martea viitoare de plenul Camerei Deputatilor. La Senat, unde ar trebui sa se discute cazurile Ecaterina Andronescu si Serban Mihailescu, lucrurile merg mult, mult mai greu. continuă pe Adevărul

VIDEO. Traian Basescu: Am cerut ministrului Justitiei inceperea urmaririi penale pentru cei 5 fosti ministri implicati in Dosarul Microsoft. Acesti oameni nu au nicio calitate in acest dosar iN ACEST MOMENT. Sunt EGALI cu Victor Ponta. Remarca doamnei Nul

Traian Basescu: Am aprobat, am cerut ministrului justi;iei si l-am informat pe procuorul general despre incepere urmariii penale a celor 5 fosti ministri implicati in dosarul Microsoft. Asta-i viata, luati aceste mesaje si voi ziaristii - si poate si romanii, daca ajung la ei - foarte in serios. Sa tineti minte ce v-am spus.

Victor Ponta despre schimbarea calitatii sale in dosarul Microsoft: Basescu nu mai are informatii serioase

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, sambata, la Brasov, daca crede ca Traian Basescu are informatii privind o posibila schimbare a calitatii sale in dosarul Microsoft, seful Guvernului raspunzand: Presedintele nu mai are de mult informatii serioase si adaugand ca nu se simte amenintat. Intrebat in legatura cu acuzatiile aduse de seful statului la adresa sa in dosarul Microsoft, premierul Ponta a spus ca s-a obisnuit cu acuzatiile din partea lui Traian Basescu si ca el considera important sa vorbeasca despre ce va face daca va fi ales presedinte. De ce nu m-a acuzat pana acum Traian Basescu, mai e ceva? . ) Am invatat de la domnul Basescu ce sa nu fac daca ajung presedinte, a spus Ponta.

Marea surpriza din Dosarul Microsoft

Reprezentantii Softwin, compania cofondata in 1990 de Florin Talpes - unul dintre cei mai admirati antreprenori romani, cunsocut publicului larg prin emisunea Arena Leilor - fac primele declaratii legate de aparitia omului de afaceri in Dosarul Microsoft; valoarea totala a facturilor emise de Softwin catre Siveco reprezinta 1,09% din valoarea celei de-a II-a etape a SEI.

Am semnat avizele de la presedinte pentru fostii ministri, in dosarul Microsoft

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a anuntat ca a in aceasta dimineata avizele pentru inceperea urmaririi penale primite de la presedintele Traian Basescu, in cazul celor cinci fosti ministri vizati in dosarul Microsoft, avizele urmand sa fie trimise procurorului general al Romaniei, Tiberiu Nitu, scriu surse din presa.

Parchetul General a trimis DNA avizele date de Basescu pentru urmarirea penala a cinci fosti ministri in dosarul Microsoft

Parchetul General a trimis, luni, avizele pe care presedintele Traian Basescu le-a dat pentru inceperea urmaririi penale a cinci fosti ministri in dosarul Microsoft catre Directia Nationala Anticoruptie, dupa ce acestea au fost semnate de ministrul Justitiei si de procurorul general al Romaniei .

Parchetul General a trimis DNA avizele pentru urmarirea penala a cinci fosti ministri in dosarul Microsoft

Parchetul General a trimis avizele pe care presedintele le-a dat pentru inceperea urmaririi penale a cinci fosti ministri in dosarul Microsoft catre Directia Nationala Anticoruptie. Traian Basescu a declarat.

Dosarul Microsoft: Ministrul Justitiei a semnat avizele de la presedinte pentru fostii ministri

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat ca a semnat luni dimineata avizele pentru inceperea urmaririi penale primite de la presedinte, in cazul celor cinci fosti ministri vizati in dosarul Microsoft, acestea urmand sa fie trimise procurorului general al Romaniei.

Ministrul Justitiei a semnat avizele de la presedinte pentru urmarirea penala a cinci fosti ministri in dosarul Microsoft

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat ca a semnat luni dimineata avizele pentru inceperea urmaririi penale primite de la presedinte, in cazul celor cinci fosti ministri vizati in dosarul Microsoft, acestea urmand sa fie trimise procurorului general al Romaniei.

Cazanciuc a semnat avizele pentru urmarirea penala a ministrilor din dosarul Microsoft

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a semnat avizele pe care presedintele Traian Basescu le-a dat pentru inceperea urmaririi penale a cinci fosti ministri in dosarul Microsoft. Cazanciuc si-a.

Cazanciuc: Am semnat avizele de la presedinte pentru fostii ministri, in dosarul Microsoft

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat ca a semnat avizele pentru inceperea urmaririi penale primite de la presedinte, in cazul celor cinci fosti ministri vizati in dosarul Microsoft, acestea urmand sa fie trimise procurorului general al.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )