Libnet.ro
UNICEF

15:16

Dosarul Microsoft s-a clasat: au scapat toti ministrii, in mod evident

Playtech Playtech,
Dosarul Microsoft s-a clasat: au scapat toti ministrii, in mod evident

Dosarul Microsoft a facut valuri in presa din Romania in urma cu cativa ani, dar se pare ca majoritatea celor acuzati au scapat cu basma curata in urma investigatiilor. Dosarul Microsoft ar fi trebuit sa se reflecte in condamnari serioase pentru o serie stufosa de ministri si secretari de stat care au activat in []. continuă pe Playtech

Dosarul Microsoft, la final. Care sunt ministrii care au primit rezolutie de clasare si de se s-a luat aceasta masura

Sapte fosti ministri acuzati de tunul din afacerea Microsoft scapa pentru totdeauna de ancheta. Noul procuror care a preluat dosarul a descoperit ca suspectii au fost pusi sub acuzare dupa ce infractiunile s-au prescris. Este vorba printre altii despre Ecaterina Andronescu, Alexandru Athanasiu si Daniel Funeriu,.

Dosarul Microsoft, la final. Care sunt ministrii care au primit rezolutie de clasare si de ce s-a luat aceasta masura

Sapte fosti ministri acuzati de tunul din afacerea Microsoft scapa pentru totdeauna de ancheta. Noul procuror care a preluat dosarul a descoperit ca suspectii au fost pusi sub acuzare dupa ce infractiunile s-au prescris. Este vorba printre altii despre Ecaterina Andronescu, Alexandru Athanasiu si Daniel Funeriu.

Viorica Dancila: Am transmis SPP inca de luni seara ca nu vreau sa beneficiez de protectie/ Inteleg ca toti ministrii au aceeasi optiune

Premierul Vasilica Viorica Dancila sustine ca a transmis inca de luni ca vrea sa renunte la serviciile Serviciului de Paza si Protectie SPP). Am transmis Serviciului de Paza si Protectie inca de luni seara ca nu vreau sa beneficiez de protectie. Inteleg ca toti ministrii au aceeasi optiune si am comunicat deja acest lucru. Vom indeplini formalitatile legale in acest sens. , a declarat Dancila miercuri, la inceputul sedintei de Guvern. Aceasta a precizat este decizia sa.

Vlad Petreanu: Doamna Kovesi trebuie sa dea explicatii dupa ce Dosarul Microsoft a facut implozie

Reactie dura a jurnalistului Vlad Petreanu dupa anuntul de joi al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) cu privire la cea mai mare ancheta de coruptie din istoria tarii. DNA a finalizat dosarul Microsoft.

Dosarul Microsoft 3 s-ar putea intoarce la DNA

Inca un dosar celebru este pe cale sa se intoarca in fata procurorilor DNA. Magistratii de la Instanta Suprema cer DNA sa spuna in cinci zile daca dosarul Microsoft 3 ramane.

Rasturnare de situatie! Dosarul Microsoft 3 s-ar putea intoarce la DNA

Inca un dosar celebru este pe cale sa se intoarca in fata procurorilor DNA. Magistratii de la Instanta Suprema cer DNA sa spuna in cinci zile daca dosarul Microsoft 3 ramane.

DNA a clasat acuzatiile fata de fostii ministri Ecaterina Andronescu, Mihai Tanasescu, Serban Mihailescu, Dan Nica, Adriana Ticau si Alexandru Athanasiu in dosarul Microsoft: Faptele s-au prescris / Clasare si pentru Daniel Funeriu

Fostii ministri Ecaterina Andronescu, Mihai Tanasescu, Serban Mihailescu, Dan Nica, Adriana Ticau si Alexandru Athanasiu au scapat de acuzatiile formulate impotriva lor de procurorii DNA in dosarul licentelor Microsoft, deoarece faptele s-au prescris. Si pentru Daniel Funeriu s-a dispus solutia clasarii, deoarece nota semnata de acesta nu era de natura sa produca efecte juridice, arata DNA, intr-un comunicat publicat joi.

LOVITURA DE TEATRU! Sapte fosti ministri SCAPA DE ACUZATII in Dosarul Microsoft

Lovitura de teatru in cea mai mare ancheta de coruptie din istoria tarii. Sapte fosti ministriscapa de acuzatii in dosarul afacerii Microsoft. Si asta pentru ca noul procuror care a preluat dosarul a .

Claudiu Florica si Dinu Pescariu - trimisi in judecata pentru spalare de bani in dosarul Microsoft

Claudiu Florica si Dinu Pescariu au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie in dosarul M.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )