Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dosarul Mineriada: Instanta suprema sesizeaza CCR cu sase exceptii de neconstitutionalitate

Hotnews Hotnews,
 Dosarul Mineriada: Instanta suprema sesizeaza CCR cu sase exceptii de neconstitutionalitate

Inalta Curte de Casatie si Justitie a sesizat Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) cu sase exceptii de neconstitutionalitate formulate in dosarul Mineriada din 13-15 iunie 1990, in care fostul presedinte Ion Iliescu, fostul premier Petre Roman si fostul director al SRI Virgil Magureanu sunt acuzati de infractiuni contra umanitatii, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Dosarul MINERIADA: Curtea Constitutionala, sesizata cu sase exceptii de neconstitutionalitate

Inalta Curte de Casatie si Justitie a sesizat Curtea Constitutionala CCR) privind sase exceptii de neconstitutionalitate ridicate in dosarul Mineriadei in care sunt trimisi in judecata fostul presedinte.

Dosarul Mineriada, subiectul unor sesizari la CCR

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCR) a sesizat Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) cu sase exceptii de neconstitutionalitate formulate in dosarul Mineriada din 13-15 iunie 1990, in care fostul presedinte Ion Iliescu, fostul premier Petre Roman si fostul director al SRI Virgil Magureanu sunt acuzati de infractiuni contra umanitatii, informeaza Agerpres.

Dosarul Mineriada:inalta Curte a sesizat Curtea Constitutionala cu sase exceptii de neconstitutionalitate

Inalta Curte de Casatie si Justitie a sesizat Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) cu sase exceptii de neconstitutionalitate formulate in dosarul Mineriada din 13-15 iunie 1990, in care fostul presedinte Ion Iliescu, fostul premier Petre Roman si fostul director al SRI Virgil Magureanu sunt acuzati de infractiuni contra umanitatii.

nalta Curte sesizeaza CCR n dosarul lui Sebastian Ghita cu o exceptie privind audierea martorilor cu identitate protejata

Un complet de la Instanta suprema, care judeca dosarul in care fostul deputat Sebastian Ghita este acuzat acuzat de coruptie si santaj, a decis vineri sa sesizeze Curtea Constitutionala cu o exceptie de neconstitutionalitate in legatura cu audierea unei persoane cu dubla calitate in acelasi dosar, martor protejat si martor cu identitate reala, anunta Agerpres.

Instanta suprema, asteptata sa se pronunte astazi in dosarul retrocedarii ilegale a mii de hectare de padure

Instanta suprema este asteptata sa se pronunte marti in dosarul retrocedarii ilegale a peste 43. 000 de hectare de padure in judetul Bacau, in care sunt implicati, printre altii, fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc, fiul sau, Andrei, fostul senator Tudor Chiuariu si fostul sef al Romsilva Adam Craciunescu, relateaza News. ro.

Instanta suprema, asteptata sa se pronunte marti n dosarul retrocedarii ilegale a mii de hectare de padure n Bacau, n care este implicat fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc

Instanta suprema este asteptata sa se pronunte marti in dosarul retrocedarii ilegale a peste 43. 000 de hectare de padure in judetul Bacau, in care sunt implicati, printre altii, fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc, fiul sau, Andrei, fostul senator Tudor Chiuariu si fostul sef al Romsilva Adam Craciunescu, scrie news. ro.

Viorel Hrebenciuc si fiul sau, ziua judecatii. Instanta suprema, asteptata sa se pronunte marti intr-un dosar cu un prejudiciu de peste 300 MILIOANE de EURO

Zi cruciala pentru fostul baron PSD Viorel Hrebenciuc, precum si pentru fiul sau, Andrei. Instanta suprema ICCJ) este asteptata sa se pronunte marti in dosarul retrocedarii ilegale a peste 43. 000 de.

Ziua judecatii pentru Viorel Hrebenciuc si fiul sau: Instanta suprema, asteptata sa se pronunte marti intr-un dosar cu un prejudiciu de peste 300 MILIOANE de EURO

Zi cruciala pentru fostul baron PSD Viorel Hrebenciuc, precum si pentru fiul sau, Andrei. Instanta suprema ICCJ) este asteptata sa se pronunte marti in dosarul retrocedarii ilegale a peste 43. 000 de.

Instanta suprema, asteptata sa pronunte sentinta n dosarul fostului senator si judecator al CCR Toni Grebla

Magistratii instantei supreme ar putea pronunta joi decizia in dosarul in care fostul senator si judecator al Curtii Constitutionale Toni Grebla este acuzat ca a pretins si primit de la omul de afaceri Ion Bircina bunuri si servicii pentru a-l ajuta sa obtina contracte in domeniile energie si transport fier vechi, promitandu-i ca intervine la functionari publici din companii de stat, ministere, autoritati publice centrale si locale, relateaza news. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )