Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dosarul ministrului Viorel Ilie: functionari din Ministerul pentru Relatia cu Parlamentul, trimisi in judecata

Adevărul Adevărul,
Dosarul ministrului Viorel Ilie: functionari din Ministerul pentru Relatia cu Parlamentul, trimisi in judecata

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata a doi functionari din cadrul Ministerului pentru Relatia cu Parlamentul pentru folosirea, in orice mod, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, in legatura cu un concurs de angajare in minister. continuă pe Adevărul

Functionari din Ministerul pentru Relatia cu Parlamentul, trimisi in judecata

Doi functionari din cadrul Ministerului pentru Relatia cu Parlamentul au fost trimisi in judecata pentru folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii, in legatura cu un concurs de angajare in minister, potrivit unui comunicat de presa al Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

Senatul a oprit ancheta DNA in privinta ministrului Viorel Ilie, dar procurorii au trimis-o in judecata pe sefa sa de cabinet si pe alt angajat al ministerului

Sefa de cabinet a ministrului pentru relatia cu Parlamentul, Elena Felicia Pop, a fost trimisa in judecata pentru ca, la cererea lui Viorel Ilie, ar fi aranjat un concurs de angajare. Ministrul Viorel Ilie nu a putut fi urmarit penal de Directia Anticoruptie in acest dosar pentru ca Senatul a refuzat cererea DNA.

DNA loveste la Ministerul pentru Relatia cu Parlamentul. Mai multi functionari TRIMISI iN JUDECATA

Activitate intensa, miercuri, la DNA! Se reiau audierile in dosarul Tel Drum Detalii AICI), fostul sef al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a fost trimis in judecata Detalii AICI), iar mai multi.

Google si structura Dutch Sandwich - Gigantul american a mutat 16 miliarde euro intr-o companie din Bermuda pentru a plati impozite mult mai mici

Grupul Alphabet a mutat 15,9 miliarde euro intr-o entitate din paradisul fiscal Bermuda, reusind in acest fel sa plateasca per total impozite cu cateva miliarde de euro mai mici, arata documente ale autoritatilor fiscale olandeze, citate de Bloomberg. Google, dar si alte mari companii americane, se folosesc de multiple structuri financiare si muta banii intre diverse firme pentru a proteja profittul de taxele din diversele tari si pentru a ramane cu mult mai multi bani.

Primul exercitiu din 2018 pentru verificarea functionarii sistemelor de alarmare a populatiei in caz de dezastre

Primul exercitiu din 2018 care are ca scop testarea si verificarea sistemului de instiintare, avertizare si alarmare in situatii de protectie civila va avea loc miercuri, in intervalul orar 10. Vor fi actionate sirenele de alarmare publica existente in toate judetele, scrie news. ro.

Suna alarma! Cand are loc primul exercitiu din 2018 pentru verificarea functionarii sistemelor de alarmare a populatiei in caz de dezastre

Primul exercitiu din 2018 care are ca scop testarea si verificarea sistemului de instiintare, avertizare si alarmare in situatii de protectie civila va avea loc miercuri, in intervalul orar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )