Libnet.ro
UNICEF

06:45

Dosarul operatiilor estetice: Cinci medici au fost retinuti. Peste 500.00 euro, gasiti la perchezitiile de la Spitalul de Arsi

Hotnews Hotnews,
 Dosarul operatiilor estetice: Cinci medici au fost retinuti. Peste 500.00 euro, gasiti la perchezitiile de la Spitalul de Arsi

Cinci medici au fost retinuti de procurori, vineri, in urma audierilor facute la Politia Capitalei, in dosarul operatiilor estetice pentru care se cerea mita intre 450 si 3. 400 de euro, au declarat, pentru agentia Mediafax, surse judiciare. continuă pe Hotnews

UPDATE Dosarul operatiilor estetice: Directorul Spitalului de Arsi si alti opt medici au fost retinuti

Bilantul retinerilor in urma audierilor de vineri din dosarul operatiilor estetice este de zece persoane - noua medici, intre care managerul Spitalului de Arsi din Capitala, Vitalie Stan, si o angajata a unei clinici private, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare. Conform surselor pentru o operatie se cerea mita intre 450 si 3. 400 de euro.

Cinci medici au fost retinuti in dosarul operatiilor estetice: Alte 26 persoane, urmarite penal

Cinci medici au fost retinuti de procurori, vineri, in urma audierilor facute la Politia Capitalei, in dosarul operatiilor estetice pentru care se cerea mita intre 450 si 3. 400 de euro. Printre cei retinuti .

Doi medici, retinuti in dosarul operatiilor estetice: Alte 21 persoane sunt urmarite penal (VIDEO)

Doi medici de la Spitalul de Arsi din Capitala au fost retinuti de procurori, vineri dupa-amiaza, in dosarul operatiilor estetice. Anchetatorii au facut, vineri, perchezitii la Spitalul de Arsi si la 22 de.

Un medic anestezist, retinut in dosarul operatiilor estetice

Un medic anestezist de la Spitalul de Arsi din Capitala a fost retinut de procurori, vineri dupa-amiaza, in dosarul operatiilor estetice. Anchetatorii au facut, vineri, perchezitii la Spitalul de Arsi si la .

Ce SPAGA cereau doctorii de la Spitalul de Arsi. Cinci medici au fost retinuti

Medicii vizati in dosarul operatiilor estetice de la Spitalul de Arsi pretindeau mita sume cuprinse intre 450 si 3. 400 de euro, in functie de tipul interventiei, banii fiind impartiti intre membrii.

Cinci MEDICI, RETINUTI in dosarul silicoanelor decontate de la Spitalul de Arsi

Update 20. 23 - Cinci medici au fost retinuti de procurori, vineri, in urma audierilor facute la Politia Capitalei, in dosarul operatiilor estetice pentru care se cerea mita intre 450 si 3. 400 de euro, au.

Cine sunt vedetele din scandalul operatiilor estetice ilegale de la Spitalul de Arsi

Printre pacientele vedete care au beneficiat de operatiile decontate facute la Spitalul de Arsi se numara Anda Adam si Ioana Tufar, potrivit unorsurse apropiate anchetei si citate de Mediafax. Cinci.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )