Libnet.ro
UNICEF

12:15

Dosarul privind decesul lui Condrea: Anchetatorii vor efectua perchezitii informatice si vor audia mai multi martori

B1 B1,
Dosarul privind decesul lui Condrea: Anchetatorii vor efectua perchezitii informatice si vor audia mai multi martori

Anchetatorii vor efectua perchezitii informatice si vor audia mai multi martori in dosarul privind decesul lui Dan Condrea. Totodata, se va face o constatare genetica si se va realiza o expertiza tehnica a . continuă pe B1

Surse: Urmeaza perchezitii informatice in ancheta privind moartea lui Condrea

Anchetatorii vor face perchezitii informatice si vor audia martori in dosarul privind decesul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, au declarat surse judiciare, potrivit agerpres. ro. De asemenea, in.

Dosarul mortii lui Dan Condrea, coordonat de procurorul care s-a ocupat de cazul Elodia

Dosarul privind presupusul deces al patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, in accidentul rutier produs duminica seara in Buftea va fi preluat de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, a declarat.

Ancheta in cazul mortii lui Dan Condrea: Vor fi efectuate perchezitii informatice si audieri de martori (surse)

Anchetatorii vor efectua perchezitii informatice si vor audia martori in dosarul privind decesul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. De asemenea, in dosar se va face o constatare genetica si se va realiza o expertiza tehnica a masinii implicate in accident.

Dosarul accidentului lui Dan Condrea, preluat de procurorul din ancheta dezinfectantilor diluati

Ancheta in cazul accidentului in care a decedat patronul Hexi Pharma a fost preluata de procurorii de la Parchetul General. Adica de anchetatorii in fata carora ar fi trebuit sa ajunga Dan.

Teodor Atanasiu: Nici dosarul privind moartea lui Dan Condrea, nici dosarul Hexi Pharma nu sunt de siguranta nationala (VIDEO)

Teodor Atanasiu, membru in Comisia de control a activitatii SRI, a declarat luni ca nici dosarul Hexi Pharma, nici cel al mortii lui Dan Condrea nu sunt cazuri de siguranta nationala. Cazul Hexi.

Dragnea spune ca decesul lui Condrea ar putea afecta ancheta in cazul Hexi Pharma

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astazi, ca moartea lui Dan Condrea, ar putea afecta ancheta in cazul Hexi Pharma.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )