Libnet.ro
UNICEF

22:45

Dosarul retrocedarilor de paduri. Fostul prefect de Buzau a fost ARESTAT

România Liberă România Liberă,
Dosarul retrocedarilor de paduri. Fostul prefect de Buzau a fost ARESTAT

Fostul prefect de Buzau Paul Beganu si alte trei persoane implicate in cazul retrocedarii ilegale a peste 5. 000 de hectare de padure in judetul Buzau au fost arestati preventiv, vineri dimineata, iar judecatorul Neculae Toader, fost presedinte al Judecatoriei Patarlagele, a fost pus sub control judiciar, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Dosarul Mafia Padurilor: fostul prefect de Buzau si alte trei persoane, arestati

Patru persoane implicate in dosarul retrocedarilor ilegale a peste 5. 000 de hectare de padure, intre care si fostul prefect de Buzau, au fost arestati preventiv, vineri dimineata. Judecatorul Neculae Toader, fost presedinte al Judecatoriei Patarlagele,.

Fostul prefect de Buzau Paul Beganu si judecatorul Neculae Toader, urmariti penal de procurorii DNA intr-un dosar privind retrocedari ilegale de paduri

Procurorii DNA Ploiesti au dispus efectuarea urmaririi penale fata de fostul prefect de Buzau Paul Beganu, judecatorul Neculae Toader si alte trei persoane in dosarul privind retrocedari ilegale de paduri, cu un prejudiciu de 21,7 milioane euro in dauna statului, anunta Agerpres. Potrivit unui comunicat al DNA, Paul Beganu, prefect in perioada 2009-2012, este acuzat de luare de mita, abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, fals intelectual si instigare la fals intelectual si la dare de mita, iar judecatorul Neculae Toader, din cadrul Judecatoriei Patarlagele, de luare de mita si abuz in serviciu.

VIDEO Surse: Fostul prefect de Buzau Paul Beganu, audiat intr-un nou dosar de retrocedari ilegale

Procurorii DNA ST Ploiesti efectueaza miercuri audieri intr-un dosar privind retrocedari de teren forestier in care prejudiciul ar fi de 21 de milioane de euro, iar printre cei vizati ar fi fostul prefect de Buzau Paul Beganu, fostul prefect fiind adus la audieri, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

DNA a ridicat documente de la Prefectura Buzau si Primaria Gura Teghii, in dosarul retrocedarilor

Potrivit primarului comunei buzoiene Gura Teghii, Gheorghe Bacneanu, de-a lungul timpului procurorii au ridicat mai multe documente de la primarie, iar mai multi angajati au fost chemati la audieri, in dosarul in care fostul prefect de Buzau Paul Beganu este suspectat de retrocedarea ilegala a unor paduri din judetul Buzau.

Fostul prefect al Buzaului, Paul Beganu, a fost retinut pentru 24 de ore, in dosarul retrocedarilor ilegale de padure

Fostul prefect al judetului Buzau, Paul Beganu, impreuna cu alti trei complici, a fost retinut pentru 24 de ore, la propunerea procurorilor din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Ploiesti, in dosarul privind retrocedarea nelegala a peste 5. 000 de hectare de padure din judetul Buzau. DNA a dispus punerea in miscare a actiunii penale impotriva celor patru inculpati.

Fostul prefect de Buzau Paul Beganu si judecatorul Neculae Toader, urmariti penal de procurorii DNA

Procurorii DNA Ploiesti au dispus efectuarea urmaririi penale fata de fostul prefect de Buzau Paul Beganu, judecatorul Neculae Toader si alte trei persoane in dosarul privind retrocedari ilegale de paduri, cu.

Fostul prefect de Buzau Paul Beganu, audiat la DNA intr-un dosar privind retrocedari ilegale de paduri

Fostul prefect de Buzau Paul Beganu este audiat, miercuri, la DNA Ploiesti, intr-un dosar privind retrocedari ilegale de paduri in care prejudiciul se ridica la aproximativ 20 de milioane de euro, afirma surse.

Fostul prefect de Buzau Paul Beganu, audiat la DNA intr-un caz de retrocedari ilegale de paduri

Fostul prefect al Buzaului, Paul Beganu, a fost ridicat de la locul de munca de procurori DNA in aceasta dimineata, pentru a da explicatii privind unele retrocedari de paduri din zona Gura Teghii, care au ajuns in mod dubios in posesia unui agricultor din Tandarei, Gheorghe Ceteras. Paul Beganu era in acel moment prefect si presedinte al Comisiei Judetene de punere in aplicare a legii fondului funciar.

Fostul prefect de Buzau Paul Beganu, audiat la DNA intr-un caz de retrocedari ilegale de paduri

Fostul prefect de Buzau Paul Beganu este audiat la DNA Ploiesti, intr-un nou dosar privind retrocedari ilegale de paduri, afirma surse judiciare citate de presa.

Fostul prefect de Buzau Paul Beganu, urmarit penal intr-un caz de retrocedari ilegale de paduri

ACTUALIZARE 20:25 Fostul prefect de Buzau Paul Beganu este urmarit penal, impreuna cu alte patru persoane, intr-un dosar privind retrocedari ilegale de paduri care ar fi cauzat un prejudiciu de aproape 90 milioane de lei, au decis astazi procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Ploiesti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )