Libnet.ro
UNICEF

06:30

Dosarul Revolutiei: Cum trage de timp Tudorel Toader dupa ce Klaus Iohannis a avizat urmarirea penala a lui Ion Iliescu (VIDEO)

B1 B1,
Dosarul Revolutiei: Cum trage de timp Tudorel Toader dupa ce Klaus Iohannis a avizat urmarirea penala a lui Ion Iliescu (VIDEO)

Ministrul Justitiei Tudorel Toader nu a transmis Parchetului Militar avizul primit din partea presedintelui Klaus Iohannis pe numele fostului presedinte Ion Iliescu, dar si in cazul fostui premier Petre Roman si a . continuă pe B1

Dosarul Revolutiei: Ion Iliescu, asteptat la Parchetul General, dupa ce Iohannis a avizat urmarirea sa penala

Dosarul Revolutiei se apropie de final. Fostul presedinte Ion Iliescu este asteptat marti la Parchetul General, unde a fost citat pentru a i se aduce la cunostinta ca pe numele lui a fost inceputa urmarirea.

Dosarul Revolutiei: Ion Iliescu, audiat la Parchetul General, dupa ce Iohannis a avizat urmarirea sa penala (VIDEO)

UPDATE: Fostul presedinte a ajuns la Parchetul General in jurul orei 9 si nu a vrut sa faca nicio declarati in fata jurnalistilor. Dosarul Revolutiei se apropie de final. Fostul presedinte Ion.

Reactia lui CTP dupa anuntul lui Klaus Iohannis: Presedintele nu a spus ca DNA e perfect. De ce Tudorel Toader nu s-a facut de la inceput politician dambovitean?

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a reactionat dupa decizia presedintelui Klaus Iohannis de a nu da curs cererii ministrului Tudorel Toader de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. CTP considera.

Tudorel Toader, raspuns transant pentru Augustin Zegrean, dupa ce acesta a spus ca ministrul Justitiei nu are ce ataca la CCR

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a precizat, dupa ce fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean a spus ca nu poate sesiza CCR, ca a folosit formula vom sesiza CCR, care nu este echivalenta.

Tudorel Toader sesizeaza Curtea Constitutionala, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat revocarea lui Kovesi

Tudorel Toader a avut o prima reactie, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat revocarea sefei DNA. in conditiile in care Presedintele Romaniei nu are abilitarea legala si nici competentele functionale de.

Parchetul General, anunt dupa audierea lui Ion Iliescu: Ce au hotarat procurorii militari cu privire la dosarul Revolutiei

Parchetul General a anuntat marti, dupa ce Ion Iliescu a fost audiat in dosarul Revolutiei ca s-a exitins urmarirea penala in cazul fostului presedinte pentru infractiuni contra umanitatii, potrivit unui.

Ion Iliescu, la Parchetul General n Dosarul Revolutiei

Fostul presedinte Ion Iliescu este asteptat marti la Parchetul General, unde a fost citat pentru a i se aduce la cunostinta ca pe numele lui a fost inceputa urmarirea penala in dosarul Revolutiei pentru savarsirea infractiunii contra umanitatii, transmite Agerpres. 40 Fostul presedinte a plecat dupa ce a stat circa o ora si jumatate la intalnirea cu procurorii.

Traian Basescu: L-as remania pe Tudorel Toader fluierand. Este ridicol, penibil! (VIDEO)

Traian Basescu a continuat seria atacurilor la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pentru ca acesta a anuntat ca va sesiza la Curtea Constitutionala faptul ca presedintele Klaus Iohannis a refuzat sa.

Klaus Iohannis a batut un RECORD cu anuntul privind refuzul de a o revoca pe Kovesi si atacul la adresa lui Tudorel Toader (FOTO)

Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a respingere cererea de revocare din fruntea DNA a Laurei Codruta Kovesi plus atacul la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, l-au facut pe seful statului din nou.

Traian Basescu il face praf pe Tudorel Toader: Prostia cu sesizarea la CCR, o gluma pentru studentii din anul I. O sa isi ruineze cariera

Fostul presedinte Traian Basescu s-a dezlantuit la adresa ministrului Justitiei Tudorel Toader pentru faptul ca a anuntat ca va sesiza Curtea Constitutionala pentru ca presedintele Klaus Iohannis a refuzat s.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )