Libnet.ro
UNICEF

08:45

Dosarul Santaj la Antene ajunge din nou, miercuri, pe masa magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti

B1 B1,
Dosarul Santaj la Antene ajunge din nou, miercuri, pe masa magistratilor de la Curtea de Apel Bucuresti

Celebrul dosar Santaj la Antene ajunge, miercuri, la Curtea de Apel pentru un nou termen. in acest caz, sunt trimisi in judecata Dan Voiculescu, fiica sa Camelia si directorul general Antena Group Sorin. continuă pe B1

Traian Basescu, din nou la sediul PMP. Eugen Tomac: Fostul sef al statului va fi invitat la mai multe turnee ale PMP

Fostul presedinte Traian Basecu a mers din nou luni la sediul PMP, dupa incheierea unei sedinte a partidului in cadrul careia s-au discutat chestiuni organizatorice, informeaza B1 TV. Presedintele.

VIDEO Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Am incredere in Elena Udrea si in justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a fost la sediul PMP, duminica, pentru a doua oara in ultimele trei zile, el exprimandu-si din nou increderea in Elena Udrea si in justitie, informeaza Mediafax.

Traian Basescu, din nou la sediul PMP: Am incredere in Elena Udrea si in justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a fost astazi la sediul PMP, pentru a doua oara in ultimele trei zile, el exprimandu-si din nou increderea in Elena Udrea si in justitie.

Elena Udrea loveste din nou pe Facebook

Elena Udrea a scris din nou pe Facebook. Protejata lui Traian Basescu incearca sa dezminta marturiile din motivarea instantei. Echipa de comunicare a Elenei Udrea spune ca aceasta a luptat si va lupta.

ICCJ a amanat din nou sentinta pentru senatorul Chiru

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat pentru a patra oara pronuntarea in dosarul in care senatorul Christian Gigi Chiru este acuzat de mita electorala. Instanta a stabilit ca noul termen sa fie 12 martie. Potrivit rechizitoriului procurorilor, Gigi Chiru este acuzat ca prin Fundatia Umanitara Christian Gigi Chiru, al carei presedinte era, a tiparit 24. 000 de bonuri valorice medicale pe care le-a trimis prin posta alegatorilor din municipiul Constanta, in timpul campaniei electorale pentru alegerile locale din iunie.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )