Libnet.ro
UNICEF

06:00

Doua alimente care te pazesc de cele mai crunte boli ale lumii moderne

Antena3 Antena3,
Doua alimente care te pazesc de cele mai crunte boli ale lumii moderne

Ceapa si usturoiul te feresc de cancer si problemele la inima, poate cele mai raspandite cauze ale mortii multor oameni in ziua de azi. Un studiu realizat de cercetatorii italieni asupra populatiilor din sudul. continuă pe Antena3

Tu stii care sunt cele mai accesibile modalitati de promovare?

PR2Advertising. ro ii invita pe toti pasionatii de promovare online si offline la conferinta Metode accesibile de promovare. Daca vrei sa stii care sunt cele mai potrivite si mai putin costisitoare metode prin care iti poti promova business-ul sau propria imagine, participa la al treilea eveniment organizat de PR2Advertising. ro. Conferinta are loc pe 13 octombrie, la Premier Palace Hotel Spa, incepand cu ora 10.

Cele mai frecvente boli care ne afecteaza pe timpul iernii. De ce recomanda specialistii consumul ridichiilor negre

Medicii sustin ca iarna, din cauza temperaturilor scazute, organismul este expus la numeroase boli care pot provoca o serie de complicatii nedorite. Cele mai intalnite afectiuni sunt: gripa, pneumonia, laringita, infectia urinara, rotavirus si degeraturile.

Care sunt cele mai puternice trei armate din lume

Analistii de la Credit Suisse au realizat o analiza a celor mai puternice forte armate din lume, in functie de capabilitati si eficienta. Conform acestei analize, cele mai puternice state, cand vine vorba de.

Barbatul care are cele mai lungi unghii din lume: a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce nu si-a mai taiat unghiile de 62 de ani

Un barbat din India a fost inclus recent in Cartea Recordurilor pentru unghiile sale, considerate cele mai lungi din lume. Shrindar Chillal nu si-a mai taiat unghiile de la mana stanga de 62 de ani, astfel incat acestea au ajuns la lungimea cumulata de 9 metri.

Cele mai sanatoase vase pentru gatit

Prepararea alimentelor este foarte importanta pentru sanatatea noastra. De aceea, este bine ca fiecare gospodina sa stie care sunt cele mai sanatoase vase de gatit. Pentru cine nu stie in ce vase sa gateasca, iata cum sa gatesti cat mai sanatos in cele mai bune vase din bucatarie.

Care sunt cele mai tari combinatii de miere care ajuta organismul uman si trateaza o multime de afectiuni

Lupul albinelor este o viespe mare care intra in stup, omoara matca si astfel moare intreaga familie de albine. Anul 2015, fata de anul precedent, a fost un an mai bun pentru apicultori in ceea ce priveste cantitatea de miere obtinuta, dar problema viespiilor ramane in continuare foarte grava. Adevarul. ro va prezinta cateva din combinatiile miraculoase ale mierii.

Tara in care masturbarea este pedepsita cu decapitarea. Top 10 cele mai ciudate legi sexuale din lume

Cetatenii Stetelor Unite ale Americii au garantate nenumarate libertati, insa in materie de sex au cele mai ciudate legi. Cele mai aspre pedepse, care merg pana la decapitare, sunt intalnite in lumea araba.

Temnita anti-divort din Biserica Cincu, unul dintre cele mai frumoase lacasuri din Transilvania. in ce conditii erau inchisi sotii pana se impacau

Unul dintre cele mai vechi lacasuri de cult din Romania poate fi vizitat in localitatea brasoveana Cincu. Ridicata de colonistii germani acum 800 de ani, biserica fortificata include o celula construita de administratia habsburgica unde erau inchise, pana se impacau, cuplurile care aveau conflicte domestice.

Top 5 cele mai vorbarete zodii: nativii cu chef de taifas la orice ora

Cele mai vorbarete zodii. Unii nativi au fost inzestrati de astre cu un talent oratoric extraordinar cu care uneori au tendinta de a-si innebuni interlocutorii. Cu toate acestea, in unele cazuri acesta calitate ii transforma pe vorbareti in persoane foarte carismatice.

Oamenii de stiinta au realizat un top cu cele mai relaxante piese facute vreodata

Oamenii de stiinta de la British Academy of Sound Therapy au realizat un top cu cele mai relaxante piese facute vreodata. Cercetatorii au realizat un studiu, la care au participat mai multe zeci de persoane.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )