Libnet.ro
UNICEF

21:45

Doua avioane au ratat aterizarea la Bucuresti, din cauza vanturilor puternice

Antena3 Antena3,
Doua avioane au ratat aterizarea la Bucuresti, din cauza vanturilor puternice

Vremea pune probleme si avioanelor care ar fi trebuit sa aterizeze la Bucuresti. O cursa Tarom dinspre Barcelona si una BlueAir dinspre Dublin au ratat aterizarea din cauza vanturilor puternice. Citeste. continuă pe Antena3

Aeronava care aducea Lumina Sfanta la Mitropolia Sibiului nu a putut ateriza din cauza ploii

Aeronava care aducea Lumina Sfanta de la Ierusalim, pentru credinciosii din Mitropolia Ardealului, nu a putut ateriza, sambata seara, la Sibiu din cauza ploii puternice. Avionul care a plecat din Bucuresti a fost redirectionat catre Cluj, transmite corespondentul Mediafax.

Autocar rasturnat pe camp din cauza tornadei, in Calarasi. A fost activat planul rosu de interventie. Sunt sapte victime

Un autocar s-a rasturnat pe Autostrada Soarelui din cauza vantului. A fost declansat planul rosu de interventie. Stire in curs .

Comisia Europeana AVERTIZEAZA Romania din cauza problemelor din Justitie. Colegiul Comisarilor a fost informat

Uniunea Europeana va actiona rapid in relatia cu Romania din cauza problemelor statului de drept, a afirmat, marti, purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, relateaza stiripesurse. ro, care citeaza agentia d.

VIDEO Mai multe masini au tras pe dreapta pe DN 1, in Comarnic, din cauza grindinei

Mai multe masini s-au oprit, duminica, pe DN 1, in zona localitatii Comarnic, din cauza grindinei, relateaza Mediafax. Meteorologii au emis avertizari ca in cea mai mare parte a tarii vor fi perioade de instabilitate in prima zi de Paste.

Rate mai mari la Prima Casa, din cauza noului indice pentru credite

Creditele prin programul guvernamental Prima Casa ar putea deveni mai scumpe decat un credit ipotecar standard, odata cu calcularea ratelor dupa noul indice care inlocuieste ROBOR. Doua banci iau in.

Tarile din Europa centrala si de est, inclusiv Romania, si-au majorat cheltuielile militare din cauza amenintarii Rusiei

State din Europa centrala si de est, printre care si Romania, si-au majorat cheltuielile pentru aparar , in mare parte din cauza perceptiei tot mai acute privind amenintarile din partea Rusiei, arata un raport realizat de International Peace Research Institute din Stockholm, citat de euronews.

Peste 270 de membri ai sectiilor de votare din Indonezia au murit din cauza epuizarii

Peste 270 de membri ai sectiilor de votare din Indonezia au murit, iar alti aproape 2. 000 s-au imbolnavit din cauza epuizarii cauzate de numararea buletinelor de vot in cadrul alegerilor de pe 17 aprilie, informeaza Reuters. Autoritatile din aceasta tara au decis ca pe data de 17 aprilie sa aiba loc, simultan, alegerile prezidentiale, cele parlamentare si cele regionale, cu scopul de a reduce costurile, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )