Libnet.ro
UNICEF

18:00

Doua decizii urgente pentru sectorul energetic in prima parte a anului 2020: CE Oltenia si Marea Neagra

Hotnews Hotnews,
 Doua decizii urgente pentru sectorul energetic in prima parte a anului 2020: CE Oltenia si Marea Neagra

Anul acesta va consemna ultima sansa pentru ca CE Oltenia sa ramana si in viitor cu o contributie insemnata in productia de energie electrica. Totodata, 2020 este un an cheie pentru luarea unei decizii finale de investitie in cel mai mare perimetru offshore de gaze naturale din Marea Neagra. continuă pe Hotnews

Decizii cruciale pentru banii romanilor. Ce pregateste Guvernul Orban

Decizii bomba pentru banii romanilor vor fi luni pe masa ministrilor la sedinta de guvern.

Decizii importante pentru banii romanilor. Ce pregateste Guvernul Orban

Premierul Ludovic Orban i-a urgentat ministrului Finantelor Florin Citu, precum si ministrului Justitiei Catalin Predoiu sa obtina avizul CES pentru OUG care ar urma sa preia toate modificarile aduse de Guvern Ordonantei 114, proietectul de lege pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea.

Mihai Voropchievici a prezentat PREVIZIUNILE RUNELOR pentru saptamana 6-12 ianuarie. HOROSCOPUL pentru FIECARE ZODIE in parte

Celebrul numerolog Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru saptamana 6-12 ianuarie 2020, la Antena 3. Iata cum va fi saptamana aceasta pentru fiecare zodie in parte.

VIDEO Turneul celor Patru Trambuline: A doua victorie consecutiva pentru norvegianul Marius Lindvik

Norvegianul Marius Lindvik a reusit a doua sa victorie consecutiva in Turneul celor Patru Trambuline la sarituri cu schiurile, impunandu-se sambata in concursul de la Innsbruck Austria), in fata polonezului Dawid Kubachi, care a preluat conducerea in clasamentul general, informeaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )