Libnet.ro
UNICEF

23:15

A doua dezbatere Ponta-Iohannis, analizata la Antena 3

Antena3 Antena3,
A doua dezbatere Ponta-Iohannis, analizata la Antena 3

Oana Stancu, Alessandra Stoicescu, Adrian Ursu, Mugur Ciuvica - presedintele GIP si Mircea Badea au analizat, miercuri seara, cea de-a doua dezbatere electorala dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis. continuă pe Antena3

GALERIE FOTO. A doua dezbatere electorala Iohannis-Ponta de pe B1, preluata DOAR de Digi 24

Dezbaterea electorala de miercuri seara de la Realitatea Tv dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta a fost preluata doar de toate televiziunile de stiri din Romania: Antena 3, RTV, Digi 24 si Realitatea TV stire in curs de actualizare .

VIDEO A doua dezbatere Klaus Iohannis - Victor Ponta, la B1 TV: Iohannis l-a atacat dur pe Ponta pe temele coruptiei, plagiatului, amnistiei si gratierii, in timp ce Ponta a insistat pe paralela cu Basescu si pe faptul ca primarul Sibiului ar fi nepregat

Klaus Iohannis si Victor Ponta s-au intalnit din nou, miercuri seara, la B1 TV, in cadrul celei de-a doua dezbateri televizate dintre cei doi politicieni calificati in turul doi al alegerilor prezindentiale, moderata de Madalina Puscalau. Klaus Iohannis a parut mult mai in largul lui si l-a pus in cateva randuri in dificultate pe Victor Ponta, in special in momentul in care i-a cerut acestuia ca intre barbatii sa convoace vineri Parlamentul pentru a respinge legea amnistiei si pentru a ridica imunitatea tuturor parlamentarilor pentru care DNA a cerut acest lucru. Ponta nu a oferit un raspuns clar.

Dezbatere Ponta-Iohannis. Sondaj CSCI: Ponta castiga si a doua confruntare

Potrivit unui realizat in timp real de CSCI, candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a castigat dezbaterea cu candidatul ACL, Klaus Iohannis, si in a doua confruntare televizata, care a avut loc miercuri seara la postul de televiziune B1 TV, informeaza romaniatv. net.

Adevarul Live, ora 11.00: Grigore Cartianu analizeaza sansele de a avea o dezbatere Ponta - Iohannis

Jurnalistul Grigore Cartianu analizeaza la Adevarul Live ce sanse mai sunt ca sa-i vedem pe Victor Ponta si Klaus Iohannis fata in fata intr-o dezbatere electorala prezidentiala.

A doua confruntare Ponta-Iohannis, la B1TV: Ponta: Aveti trei condamnati definitiv. Iohannis: Eu am trei, dvs. aveti 38

Prezidentiabilii Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au intalnit, miercuri seara, in cea de-a doua confruntare electorala, gazduita de B1TV. Cei doi contracandidati s-au atacat pe temele plagiatului si incompatibilitatii si au pus pe tapet numele parlamentarilor PNL si PSD care au probleme cu legea. Un alt schimb acid de replici a fost pe tema retrocedarilor de la Sibiu.

A doua confruntare Ponta-Iohannis, la B1TV: Este o foarte mare problema daca un elev copiaza

Prezidentiabilii Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au intalnit in aceasta seara, intr-o noua confruntare electorala, la B1TV. Iohannis: Nu cred ca este bine pentru Romania sa fie Victor Ponta presedinte, sa dea puterea toata unui singur partid, care are membri cu probleme grave cu Justitia, este foarte periculos pentru Romania sa regresam. Ponta: Cred ca sunt pregatit si pot fi acel presedinte de care Romania are nevoie.

A doua confruntare Ponta-Iohannis, la B1TV: Iohannis:Domnule Ponta, i-a prostit domnul Basescu pe romani cand v-a pus premier? Pe mine m-a refuzat

Prezidentiabilii Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au intalnit, miercuri seara, in cea de-a doua confruntare electorala, gazduita de B1TV. Cei doi contracandidati s-au atacat pe temele plagiatului si incompatibilitatii si au pus pe tapet numele parlamentarilor PNL si PSD care au probleme cu legea. Un alt schimb acid de replici a fost pe tema retrocedarilor de la Sibiu.

Alegeri prezidentiale 2014. A doua confruntare Ponta-Iohannis, la B1Tv, incepand cu ora 20.00

Prezidentiabilii Victor Ponta si Klaus Iohannis se intalnesc in aceasta seara, incepand cu ora 20. 00, intr-o noua confruntare electorala, la B1TV.

Cronica paralela cu detalii de atmosfera de la dezbaterea 2 Ponta - Iohannis. Organizare foarte buna, Iohannis - ofensiv si bine pregatit, Ponta - in corzi pe tema coruptiei

A doua dezbatere Ponta - Iohannis a fost organizata miercuri seara foarte bine de B1 TV. Moderatoarea Madalina Puscalau i-a strunit bine pe candidati in momentele fierbinti, care nu au lipsit deloc. Si asta pentru ca am vazut un Klaus Iohannis mult mai pregatit si mai decis decit la Realitatea TV. Candidatul ACL a atacat in forta pe toate marile teme: coruptia din PSD, plagiatul lui Ponta, situatia economiei si legea amnistiei si gratierii - pe care a amintit-o de cel putin 10 ori. Ponta a incercat sa se strecoare abil, dar de fiecare data Iohannis a revenit pe tema. Remarcabil si faptul ca Iohannis nu a mai fost deloc interesat de ceas, ca ieri la Realitatea TV.

A doua dezbatere. Iohannis ii cere lui Ponta sa convoace Parlamentul pentru a respinge Legea amnistiei. Ponta tace

Prezidentiabilii Victor Ponta si Klaus Iohannis se intalnesc, in aceste momente, la B1TV, intr-o noua confruntare electorala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )