Libnet.ro
UNICEF

16:30

Doua femei au fost arestate dupa ce au vandalizat o moschee in SUA

România Liberă România Liberă,
Doua femei au fost arestate dupa ce au vandalizat o moschee in SUA

Doua femei cunoscute pentru ideile lor anti-islamice au devastat o moschee din statul american Arizo. continuă pe România Liberă

Haos pe strazile din Madrid. Zece politisti au fost raniti, dupa moartea unui vanzator ambulant senegalez

Zece politisti au fost raniti, iar sase persoane au fost arestate in cursul unor ciocniri in centrul Madridului, joi noaptea, dupa decesul unui vanzator senegalez stradal, a anuntat vineri politia spaniola,.

Arizona: O mireasa a fost arestata dupa ce a fost implicata intr-un accident rutier pe drumul spre propria nunta (FOTO)

O mireasa din sudul Arizonei a fost arestata dupa ce a fost implicata intr-un accident rutier pe drumul spre nunta ei, aceasta fiind suspectata pentru conducerea unui vehicul sub influenta unor substante care.

Tragedie pe calea ferata. Doua persoane au murit, dupa ce masina lor a fost spulberata de tren

Doua persoane au murit dupa ce, vineri dimineata, in zona barierei Lacu Dulce din municipiul Braila, o masina a fost lovita de tren, potrivit informatiilor furnizate de purtatorul de cuvant al.

CFR: Circulatia feroviara intre judetele Bistrita-Nasaud si Maramures a fost reluata, dupa ce un tren a deraiat

Circulatia feroviara intre judetele Bistrita-Nasaud si Maramures a fost reluata vineri, in jurul orei 11,50, dupa circa 17 ore de la deraierea unui tren de marfa cu 38 de vagoane, incarcat cu cherestea, in zona statiei Dealul Stefanitei, a anuntat CFR pe site-ul propriu, relateaza Agerpres.

Sotul Angelei nu a mai aparut intr-o seara acasa si a fost descoperit, dupa 13 zile. La sase ani distanta, Angela a facut ceva greu de imaginat

O mama s-a sinucis la sase ani dupa ce sotul ei a murit in circumstante bizare, lasandu-i pe cei trei fii ai lor, a dezvaluit o ancheta, citata de Mirror. Angela Neville, in varsta de 48 de ani, a murit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )