Libnet.ro
UNICEF

00:07

Doua fetite din Romania, drogate cu cocaina in Italia

B1 B1,
Doua fetite din Romania, drogate cu cocaina in Italia

Doua fetite romance, in varsta de opt luni si doi ani, au fost drogate cu cocaina si abandonate intr-o masina in comuna Borgo San Giacomo, provincia Brescia din Italia, in. continuă pe B1

Caz socant in Italia. Doua fetite romance au fost drogate cu cocaina si apoi abandonate intr-o masina

Doua fetite romance au fost drogate cu cocaina si abandonate intr-o masina in Italia. Politistii au spun ca surorile, in varsta de opt luni, respectiv doi ani, au fost lasate ore.

Cele doua inadvertente din comunicatul lui Dragnea si Tariceanu: Comunicatele Parlamentului si principiile larg sustinute de asociatiile profesionale

Parlamentul Romaniei a luat act cu neplacuta surprindere. , asa incepe comunicatul dat marti dimineata de catre Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu. Numai ca ca in atributiile sefilor celor doua camere ale Parlamentului nu intra si alcatuirea de comunicate, iar gestul facut astazi de cei doi este unic pana acum. Apoi, in finalul comunicatului, li se arata americanilor ca toate aceste modificari legislative sunt larg sustinute de asociatiile profesionale ale magistratilor din Romania care au luat parte activ la dezbaterile. Cum s-a facut aceasta larga consulatare? Fara ONG-urile specializate pe justitie si transparenta institutionala, dar cu Asociatia Romilor Ursari sau ATI anestezie-terapie-intensiva). CSM a dat aviz negativ, iar Forumul judecatorilor i-a cerut lui Tudose sa retraga proiectul.

Liviu Dragnea poate folosi doua treimi din indemnizatia de sef al Camerei Deputatilor: Procurorii au ridicat o parte din sechestrul pus pe averea liderului PSD

O parte din sechestul pus pe averea lui Liviu Dragnea a fost ridicata. Anchetatorii au decis ca Dragnea poate sa foloseasca doua treimi din indemnizatia neta de 11. 000 de lei pe care o primeste lunar in.

USR le-a scris liderilor de la Bruxelles, cerandu-le sa utilizeze toate mijloacele legitime pentru a descuraja coalitia PSD-ADLE sa impinga sistemul judiciar din Romania inapoi in starea critica din perioada de preaderare

Uniunea Salvati Romania anunta ca a trimis o scrisoare catre liderii institutiilor europene si grupurilor politice de la Bruxelles pentru a atrage atentia cu privire la asaltul coalitiei PSD-ADLE asupra independentei sistemului de justitie din Romania. In scrisoare, USR indeamna liderii de la Bruxelles sa utilizeze toate mijloacele legitime pentru a descuraja coalitia de guvernamant PSD-ALDE sa produca o contra-reforma in sistemul de justitie din Romania.

Aproape 28.000 de copii din Romania primesc alocatii de stat din Germania, potrivit Agentiei Federale de Munca

In Germania, numarul copiilor care depind de ajutoarele sociale este in crestere. Potrivit statisticilor Agentiei Federale pentru Ocuparea Fortei de Munca Bundesagentur fur Arbeit BA), in luna iunie a acestui an, 2,05 milioane de copii si adolescenti sub 18 ani au primit ajutoare de la statul german, un plus de 5% fata de anul 2016. Cu 41% a crescut insa numarul copiilor straini beneficiari ai acestor drepturi. Fenomenul nu se datoreaza doar migratiei refugiatilor, ci si imigratiei, in special din Romania si din Bulgaria, noteaza Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Prima bautura cu probiotice din Romania a fost lansata de cercetatorii USAMV din Cluj

O echipa de cercetatori de la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara USAMV) Cluj-Napoca a lansat, luni, prima bautura functionala din Romania cu probiotice care se adreseaza.

Prima operatie pe creier LIVE 360 VR din Romania

MedLife lanseaza provocarea si premiera anului 2017, prima operatie pe creier transmisa in direct, cu ajutorul tehnologiei VR 360 Realitate Virtuala) din Romania. Operatia se va desfasura marti, 28 noiembrie 2017, incepand cu ora 19:00, la spitalul Life Memorial Hospital si va fi realizata de o echipa pluridisciplinara coordonata de Dr. Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie. HotNews. ro va transmite operatia LIVE TEXT VIDEO.

Prima operatie pe creier LIVE 360 VR din Romania. Maraton medical despre tumorile pe creier, anestezie si mituri

MedLife a realizat prima transmisune in direct, cu ajutorul tehnologiei VR 360 Realitate Virtuala)a unei operatii pe creier din Romania. Operatia a durat 3 ore jumatate si a fost realizata de o echipa pluridisciplinara coordonata de Dr. Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie. Vezi in text pasii operatiei, informatii despre tumorile pe creier, awake anesthesia si cat de important este sa faci diferenta dintre informatiile de pe forum si din experiente personale si informatia stiintifica. HotNews. ro a transmis operatia LIVE TEXT VIDEO.

VIDEO Prima operatie pe creier LIVE 360 VR din Romania. Maraton medical despre tumorile pe creier, anestezie si mituri

MedLife a realizat prima transmisune in direct, cu ajutorul tehnologiei VR 360 Realitate Virtuala)a unei operatii pe creier din Romania. Operatia a durat 3 ore jumatate si a fost realizata de o echipa pluridisciplinara coordonata de Dr. Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie. Vezi in text pasii operatiei, informatii despre tumorile pe creier, awake anesthesia si cat de important este sa faci diferenta dintre informatiile de pe forum si din experiente personale si informatia stiintifica. HotNews. ro a transmis operatia LIVE TEXT VIDEO.

Cum a decurs prima operatie pe creier LIVE 360 VR din Romania: Pasii operatiei, despre tumorile pe creier, cum se formeaza, diagnostic si tratament

MedLife a realizat prima transmisune in direct din Romania a unei operatii pe creier cu ajutorul tehnologiei VR. Operatia a durat 3 ore jumatate si a fost realizata de o echipa coordonata de Dr. Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie. In text vei gasi informatii medicale despre pasii operatiei, tumorile pe creier, awake anesthesia, importanta examenului anatomopatologic si tehnologiile folosite in operatie. HotNews. ro a transmis operatia LIVE TEXT VIDEO.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )